Onlineshop
Element 1
Mandag – fredag
kl. 10 - 19
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 19
*Lukket den 1. januar
og langfredag

Forfriskende kølig – sodavand i Scandinavian Park Handewitt

De hører til enhver børnefødselsdag og kan næsten ikke tænkes væk fra de varme sommermåneder: søde, læskende drikke. Også som voksen kan man godt forkæle sig selv med en iskold sodavand i ny og næ, og så er det altså også bare hyggeligt at dele en dåse med de mindste i familien. For eksempel når vi tager i sommerhus, byder sommerferien velkommen eller smutter en tur på stranden.

Sodavand har en lang tradition, der for alvor tog fart tilbage i slutningen af 1800-tallet, hvor Coca-Colaen blev opfundet i Amerika. Det er også dét mærke, de fleste af os umiddelbart tænker på som det første, når man hører ordet ”sodavand” (og det til trods for, at Schweppes faktisk er endnu ældre). Opskriften har givet anledning til mange spekulationer og siges at være uændret gennem årene. Men Coca-Cola har udvidet sortimentet, og den legendariske sodavand findes nu i forskellige variationer. Prøv for eksempel en Cola Cherry med kirsebærsmag.

Markedet for sodavand har selvfølgelig også udviklet sig og byder på mange flere mærker. Pepsi er nok det mest kendte alternativ til Coca-Cola, og virksomheden står også bag andre, forfriskende læskedrikke. Er man mere til appelsin- og citrus-sodavand, så er det navne som Mirinda eller 7Up der hitter. Og så er der de sodavandselskere, som har fundet glæden i at mixe de forskellige slags og dermed fremtrylle deres helt personlige favorit ;-) Hvad end du foretrækker den ene eller den anden, så kan du være sikker på at finde den hos os i Handewitt.

I Scandinavian Parks kæmpe afdeling for drikkevarer venter et imponerende udbud af lækre læskedrikke. Husk eksporterklæringen, og køb pantfrit ind!

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
26.03. - 24.06.20