Smacznego
Mandag - lørdag
kl. 8 - 22
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 22
* Lukket den 1. januar
og langfredag

Smacznego! Specialiteter fra Østeuropa i Scandinavian Park

Det historiske borgkvarter i Budapest, Karlsbroen i Prag, den Røde Plads i Moskva – der er rigtig meget at opdage i Østeuropa. Også hvad kulinariske glæder angår. Det får du et lille indtryk af i Scandinavian Park Handewitt.

Firmaet Dovgan GmbH har for mange år siden specialiseret sig i import og salg af østeuropæiske fødevarer. Siden da har de sørget for, at mange varer fra eksempelvis Rusland, Polen, Rumænien og Tyrkiet lander på danske supermarkeders hylder. Det varede ikke længe før vores food scouts blev opmærksom på dette og startede med at hente varerne hjem til Handewitt.

Opdag for eksempel lækre brødchips med løg og cremefraiche eller hvidløgssmag. En anden populær snack er Chrupki Majsflips i varianterne natur eller med jordbærsmag. Lyder det usædvanligt? Det er de også. Blandingen af saltet majsmel og søde bær er utrolig lækker.

Kål og kød er det første, man tænker på, når det handler om østeuropæisk mad. Og det bliver der da også spist rigtig meget af. Vi kan tilbyde en lækker polsk salami med navnet Morliny Kabanosy. Den smager dejligt røget og er perfekt egnet til fester eller madpakken. Vi har dem i udgaverne Classic, peber og chili.

Dåsefisk er også yderst populært i Europas østlige lande. Har du smagt en brisling? De små fisk er 10 til 14 cm store og kaldes også skarpsild. I Scandinavian Park får du to forskellige slags: ”Riga Sprotten” i olie og ”Kilka Sprotten” i tomatsovs. Og lidt sødt skal der også til: Nestlé har udviklet en vaffelsnitte for det polske marked med navnet ”Princessa”. Vi har dem i varianterne kokos, choko og choko-hasselnød. Køb dem nu i Handewitt.

Kom til Handewitt, og prøv noget nyt i vores importafdeling. Foruden fødevarer og slik er der selvfølgelig også øl, vin og spiritus fra nær og fjern.

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
24.05. - 20.06.