Skål på livet!

Skål på livet! Spiritus fra Handewitt

Som aperitif efter maden eller som del af en lækker longdrink - spiritus går aldrig af mode. Og udvalget i Scandinavian Park Handewitt er enestående i Nordtyskland.

Rigtig mange mennesker kan godt lide at finde en god flaske spiritus frem til særlige anledninger. Indholdet kan drikkes rent, med is eller blandes op med sodavand eller juice. Muligheder er der mange af, og man skal prøve sig frem for at finde sin personlige yndlingsdrink. I vores nye tilbudsavis er der noget til alle dem, som allerede har en klar favorit: Vores flasker i extra large! Tag for eksempel 1,5 l Jim Beam eller 1,75 l Russian Strandard til kun 149,99 DKR.

Hele sortimentet kan opleves i Handewitt. Her skal især det store udvalg af whisky fremhæves. Kyndige kunder sætter pris på de mange Single Malts. For at have lov til at bære denne titel skal to forudsætninger opfyldes:

  • Whiskyen stammer fra ét brænderi. Det vil sige, at den ikke må være en blanding af flere sorter.
  • Af korn må kun maltet byg bruges.

Single Malts er som regel meget bekostelige. Derudover plejer de at have en lang lagertid bag sig, hvor aromaerne får mulighed for at udfolde sig fuldt ud. Hvor whiskyen kommer fra, har ikke indflydelse på titlen. Det er der mange, der tager fejl af. I grænsebutikken Scandinavian Park finder man dog hurtigt beviser for dette. Her står Single Malts fra mange forskellige lande side om side. Fra de skotske klassikere som Laphroaig, Bruichladdich eller Lagavulin til spændende nye mærker fra Japan, Tyskland eller Sverige.

Hvis du ikke lige har mulighed for at komme til Handewitt, så tag et kig i vores onlineshop. Her får du et godt indtryk af, hvad der venter dig hos os. Desuden kan du kvit og frit reservere dine varer og få dem pakket til afhentning.