Onlineshop
Element 1
Retailshop
Mandag – Lørdag
kl. 8 - 22
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 22
*Lukket den 1. januar
og langfredag

Vi står sammen om grænsehandel!

Scandinavian Parks mange partnere

Uden vores samarbejdspartnere var Scandinavian Park sikkert ikke, hvad den er i dag. Vi vil her takke alle vores partnere for det gode samarbejde. Du er velkommen til at kigge ind på deres hjemmesider.

Klaus+Co – Mercedes Benz
Vores partnere

Klaus+Co er autoriseret Mercedes-Benz forhandler og serviceværksted i Flensborg, Niebüll og Kappeln. Her får du et stort udvalg af attraktive personbiler, varebiler og lastbiler – såvel nye som brugte.

www.klaus-co.de/dk

CJ Schmidt modeverden

Oplev internationale modemærker til damer og til mænd på over 13 000 kvm i vores modehus og de nyeste trends indenfor sport og fritid i Sporthaus. Palmgarten byder på skønne ideer til indretning og pynt af dit hjem. Velkommen i Husum.

www.cjschmidt.de

Happy Days – ferie til specialpris

Slotsferie, kroophold og badeferie – Scandinavian Park tilbyder hotelophold til fordelspris i Europa. Klik dig frem og se, om der ikke er et ophold, der passer lige til dig – uanset om du har en weekend, et par fridage eller en hel sommerferie til rådighed. 

Læs mere om ferier fra Happy Days her

Novasol

Novasol er ensbetydende med sommer, sol og ferie. I dag er Novasol A/S Nordeuropas største virksomhed indenfor sommerhusudlejning med 30.000 feriehuse i hele Europa.

Royal Beer

En dansk øl med en karakteristisk frugtagtig duft. Det er det, der udgør Royal øl. Royals komplette sortiment, informationer og konkurrencer finder du her:

www.royalbeer.dk

Turistinformationen Flensborg

Flensburg Fjord Tourismus GmbH markedsfører Flensborg by. Til virksomhedens opgaver hører markedsføringen overfor turister i ind- og udlandet, driften af selve turistinformationen i byen og udviklingen af nye produkter for turister i Flensborg og omegn. Derudover arrangerer Flensburg Fjord Tourismus GmbH også events.

www.flensburg-tourismus.de

Golfferie.dk

Tips og reservering af din golfferie i Tyskland hos

traveltips.dk

Tips og reservering af din ferie i Tyskland hos

www.traveltips.dk

Ostsee-Slesvig-Holsten

Forkælelsesferier i Slesvig-Holsten – Østersøen i Tyskland.

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
08.01. - 02.02.22