Onlineshop
Element 1
Retailshop
Mandag – Lørdag
kl. 8 - 22
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 22
*Lukket den 1. januar
og langfredag

Grænsehandel, overnatning og alt til lastbiler

Service til truckere i Scandinavian Park

Scandinavian Park byder truckere på alt det, som de har brug for på deres rejse – om det er en billig indkøbstur i Scandinavian Park, en god og billig overnatningsmulighed på vores ibis budget hotel eller lækre måltider inden den store viderekørsel! Også team-tankstationen har døgnåbent, så at rejsen kan fortsættes til enhver tid.

Et overblik over vores services til truckere:

 

  • Et shoppingparadis også til truckere – ligemeget om du mangler proviant til den næste tur eller ingredienser til aftensmaden, i Scandinavian Park finder du altid helt særlige tilbud, og selvfølgelig nyt og aktuelt hver måned.
  • Gode og billige overnatningsmuligheder for såvel forretningsrejsende som hele familien på vores ibis budget Hotel midt i Scandinavian Park.
  • Tilstrækkelige parkeringsmuligheder med plads til mere end 100 lastbiler. Se parkeringsmulighederne i Scandinavian Park her.
  • Storslåede sanitære faciliteter inkl. brusebad, baby-/puslerum og vaskemuligheder til tøj.
  • Scandinavian Park er bygget og indrettet velegnet til handicappede og folk i rullestol. Her kan alle få en god shoppingoplevelse.
  • Scandinavian Park byder dens gæster en god kommunikationsservice. Fra telefon til fax – selvfølgeligt kan alle truckere gøre brug af vores service, for at forblive i kontakt med dem der hjemme.
VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
08.01. - 02.02.22