Onlineshop
Element 1
Retailshop
Mandag – Lørdag
kl. 10 - 18
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 18
*Lukket den 1. januar
og langfredag

Meget mere for pengene: ScandiParks discount-tilbud

I ScandiPark er vi kendt for vores imponerende udvalg af lækre grænsevarer til absolut skarpe priser. Men vidste du godt, at vi har meget mere end slik, spirituosa, vin samt pantfrie drikkevarer som sodavand og øl? Hos os får du nemlig meget mere for pengene – også, når det kommer til diverse husholdningsartikler og madvarer.

Det rene vanvid – så billigt?
Ja, for det er faktisk slet ikke så dyrt at købe rengøringsmidler. I hvert fald ikke, hvis du handler i ScandiPark i Handewitt. Med vores discountartikler er det både nemt og billigt, at sørge for skinnende rene vinduer, et strålende badeværelse og en spejlblank opvask i hjemmet. Alt, hvad du behøver, finder du i vores sortiment. Her finder du for eksempel WC-rens, glasrens, mikrofiberklude samt opvasketabs til din opvaskemaskine. Alt sammen i store mængder.

Også den personlige pleje har sin plads i ScandiParks discountafdeling. Således finder du både tandpasta, håndsæbe og shampoo. At udvalget derudover også favner engangshandsker og mundbind er en selvfølge. Er du til gengæld på udkig efter hverdagens små hjælpere? Lommetørklæder, køkkenruller, affaldsposer samt husholdningsfilm og bagepapir hører ligeledes til i vores sortiment.

Hurtigt, nemt og lækkert
”Hvad skal vi have til aftensmad?” – dét er et spørgsmål, der kan være svært at svare på, særligt når dagen på arbejde har været lang og der endnu ikke er blevet støvsuget. I sådanne tilfælde må det gerne gå stærkt. Samtidig vil vi ikke gå på kompromis med smagen. Derfor er det godt, at du også kan handle færdigretter og madvarer, når du er i ScandiPark i Handewitt. Hvad end du er til sild i tomat, stegte kartofler eller pasta med kødsovs: Skal der ind imellem en nem løsning på bordet, så tjek vores discountvarer. I øvrigt kan du også vælge en række tyske specialiteter – fx kartoffelknödel, Spätzle eller surkål.

Opdag vores tilbud i den aktuelle tilbudsavis nu, og find ud af, hvor du kan spare endnu flere penge. Vi glæder os til at se dig i grænsebutikken i Handewitt.

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
04.02. - 24.03.21