Onlineshop
Element 1
Mandag – fredag
kl. 10 - 19
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 19
*Lukket den 1. januar
og langfredag

Skål, prost og cheers! Forrygende øl-udvalg

Øl findes i alle tænkelige facetter. Nogle er fyldige og komplekse, andre milde. Nogle er brygget efter det tyske renhedsprincip, andre efter craft beer-kunstens regler. Men lige meget, om du foretrækker klassikerne fra de hjemlige breddegrader eller internationale navne: Vores øl-afdeling inviterer til at opdage humlens verden i al dens mangfoldighed.

Og selvfølgelig er der også tænkt på dem, der er til læskende forfriskninger uden alkohol. I Scandinavian Park finder du med andre ord noget for enhver (øl)smag. Nu, hvor vi nærmer os julen med hastige skridt, er der nemlig talrige muligheder for at nyde en god øl i hyggelige rammer. Vær derfor sikker på, at øl-lageret er fyldt op, når den står på julefrokost eller familiemiddag i december måned. Mulighederne er mange: Skal det være en mørk juleøl, som kan nydes under maden? En sød af slagsen, der kan ledsage desserten? Eller vil du gå adventstiden i møde på frisk og frugtig vis?

I vores grænsebutik finder du både klassikere som Carls Jul, Harboe Jule Bryg og Royal X-Mas, tyske ølvarianter fra Erdinger, Paulaner og Jever samt mere eksotiske drikke som Leffe, Guinness, Kilkenny og Crabbie’s. Vores Mönchhof øl i smuk træramme er desuden et must for alle, der er på jagt efter en lækker værtsgave.

Som noget helt særligt finder du desuden en øl-adventskalender, der forsøder ugerne op til jul – hver eneste dag. Selvfølgelig skal de lækre dråber nydes på den rette facon. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af tilbehør, såsom krus og hvedeølsglas. Serveret på passende vis – og suppleret af skønne snacks – smager din udvalgte drik nemlig med garanti dobbelt så godt. Lad dig overraske af det store udvalg i vores grænsebutik ved A7 / E 45.

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
26.03. - 24.06.20