Onlineshop
Element 1
Retailshop
Mandag – Lørdag
kl. 8 - 22
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 22
*Lukket den 1. januar
og langfredag

Kun det bedste i det nye år

Selvfølgelig med ScandiPark!

Mere sport? Mindre arbejde og mere tid med familien? Du kender dem sikkert godt – de velmente nytårsforsætter. Ved årsskiftet er ønsket om forandring næsten altid stærkest, men så snart vi rammer midten af januar, kniber det med motivationen. Hvorfor sætter vi ikke bare nogle mål, der er nemme og samtidig sjove at realisere!

Nyt år, nye tilbud!
Vi synes nemlig, at det er på tide at vi forkæler os selv ekstra meget. Gør som os og skru op for hyggen i hjemmet fremover. Det er slet ikke så svært, for med stor sandsynlighed ejer du et hyggeligt sofahjørne og en indbydende spiseplads. Derudover har du med garanti vidunderlige mennesker omkring dig. Et lækkert udvalg af dejlige grænsevarer er prikken over i’et, det gør lykken perfekt. ScandiParks store sortiment byder heldigvis på noget til enhver lejlighed.

En overdådig morgenmad er fx lige sagen, når kalenderen siger weekend. Søde pålægsvariationer fra Milky Way, Maltesers Teasers, Bounty, Twix eller Mars er et sandt hit hos både store og små slikmunde, mens klassikere som marmelade fra Den Gamle Fabrik og honning fra Jakobsens selvfølgelig heller ikke må mangle. Andre danske highlights fra det salte køkken får du ligeledes i vores grænsebutik. Når sulten nærmer sig ved middagstiden, er en skøn frokost bestemt på sin plads. Dertil kan du meget vel nyde en lækker sodavand, fx fra Harboe, Pepsi, Cola eller Tuborg: Dine favoritter får du helt sikkert til attraktive priser i Handewitt.

Ædle dråber fra nær og fjern
Skal det være et godt glas vin til aftensmaden, eller vil du runde dagen af på bedste vis og i skøn tosomhed? Opdag velsmagende kvalitetsvine i ScandiPark! I Handewitt er der noget til enhver smag og pengepung. Selvfølgelig er der også udsøgte spirituosa til dig, der sætter pris på en dejlig whisky, rom, gin eller vodka! Vi opfylder med andre ord kulinariske ønsker – kom til grænsebutikken i Handewitt og dyk ned i udvalget! Vi glæder os til at se dig.

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
08.01. - 02.02.22