Vi skifter til vintertid i Scandinavian Park grænsehandel!

I natten fra lørdag, den 25. oktober til søndag, den 26. oktober er klokken to gange to, for klokken tre stiller vi uret en time tilbage.

Det er der mange mennesker, der glæder sig til, for så har de en time mere til at feste, sove, se tv eller dyrke andre af deres hobbier. De 60 minutter bliver tit nydt med et glas øl, vin eller snaps – og der skal spises slik og snacks til. Hvis din biorytme bliver påvirket negativt af skiftet, så har vi mange lækre slags kaffe og Energizer i indkøbsmarkedet. Hvis du føler dig sløj og er i dårligt humør, så anbefaler vi at indtage slik i store mængder. Og med vores online-shop kan du endda få dem sendt hjem til dig. Læg blot dine varer i kurven, indtast din adresse, betal med kreditkort, paypal eller pr. overførsel og så sender vi en pakke af sted til dig med varer fra Scandinavian Park grænsehandel.

Bevar overblikket med team tankstation
Skiftet til vintertid betyder også, at det bliver tidligere mørkt på gaderne om aftenen og solen går tit ned midt i myldretiden. Så er det meget vigtigt, at vinduesviskere og -væsken er i orden. Sollys og sjaskede ruder er en rigtig dårlig kombination at køre rundt med – og det kan godt gå hen og blive farligt. Hos team tankstation i Scandinavian Park kan du købe nye viskerblade og den passende væske døgnet rundt. Nu hvor vi nærmer os vinteren, er det en god ide at købe sprinklervæske med antifrost-middel. Medarbejderne på tankstationen er gerne behjælpelige, når du skal finde det passende vintergrej. Og apropos vintergrej: Hvis du mangler fyringsolie, så er team tankstation også det rette sted – og der er mange penge at spare.

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
22.06. - 23.08.