Mandag - lørdag
kl. 8 - 22
søndag
kl. 11 - 22
opening times

Sommer, sol, Scandinavian Park

Så blev det endelig juli! Årets varmeste måned er begyndt – temperaturene stiger og det gør spændingen også, for VM går ind i den afgørende fase!

Så blev det endelig juli! Årets varmeste måned er begyndt – temperaturene stiger og det gør spændingen også, for VM går ind i den afgørende fase! Efter gruppespillene følger ottendedelsfinalerne og så går det stærkt mod Rio de Janeiro. Også her i vores omegn kan man opleve brasiliansk stemning – specielt de skønne strande ved Vesterhavet og Østersøen kan sagtens sammenlignes med Copacabana! I Scandinavian Park i Handewitt får du alt til picnickurven, når du tager turen derhen: vingummi og lakrids, saltstænger og chips samt mange andre lækre snacks. I den bagende varme må kolde drikkevarer som vand og sodavand heller ikke mangle, og en enkelt øl eller et glas vin under blå himmel hører bare med til en skøn sommerdag. Se et udpluk af vores aktuelle tilbud i vores nye avis!

Bilen skinner!
Solens glans, varmen og de lange, lyse dage er det allerdejligste ved sommeren. Og i solens skær vækker en nyvasket bil ekstra meget opsigt. Hos Mr. Scandis Carwash kan du vælge mellem fem forskellige vaskeprogrammer fra Basic over Special til Premium. Omhyggelig og blid er de allesammen, der er kun forskelle i deres omfang. En premiumvask indeholder for eksempel en individuel rengøring af fælge, en glanspolering, en skumvoksbehandling og en undervognsvask. En forvask og tekstilskumvask er med i alle programmer.

Intensiv-programmet har også noget specielt at byde på i juli måned: Ved køb af vaskeprogrammet får du nemlig en renseklud Sonax Turbo gratis med i prisen. Med den kan du pleje din bil indvendig, indtil den skinner og stråler ligesom resten af dit nyvaskede køretøj. På vores hjemmeside får du mere at vide om alle vores vaskeprogrammer samt aktuelle og faste tilbud: www.mrscandis-carwash.de

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
23.11. - 03.01.