Sommer, sol og tilbud i Handewitt!

I Scandinavian Park i Handewitt får du alt til den skønneste årstid: sommeren!

Udover alle de lækre fødevarer har vi også den passende „hardware“ til mad på terrassen eller i haven. For eksempel griller fra det kendte mærke Weber plus kogebøger fra de amerikanske specialister. Der må selvfølgelig heller ikke mangle drikkevarer, for hvad er skønnere end en øl eller et glas vin under blå himmel? Præcis! To øl eller to glas vin under blå himmel!

Eksperterne i vores store vinafdeling ved, hvilken vin der passer bedst til din livret, og bare rolig: de deler gerne ud af deres viden. Du kan forberede dig på den store shoppingtur ved at læse vores aktuelle tilbudsavis. Der finder du sodavand, slik, øl, vin og spiritus i store mængder til super lave priser.

Gaver i bilvasken
I juni og juli måned forkæler Mr. Scandis Carwash sine kunder med en gratis SONAX renseklud „Turbo“ til en værdi af 45 DKR. Den følger med ved købet af en Intensiv-vask inkl. forvask, tekstilskumvask, undervognsvask, skumvoks og tørring. Du betaler kun den normale pris på 104 DKR for vasken, og så kan du rense, pleje og beskytte din bil indvendig med din nye klud på 44x45 cm. Få mere at vide om de aktuelle tilbud på www.mrscandis-carwash.de

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
22.06. - 23.08.