Mandag - lørdag
kl. 8 - 22
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 22
* Lukket den 1. januar
og langfredag

Skinnende rene tilbud i Scandinavian Park

Hvis man spørger vores kunder, hvad der er det specielle ved Scandinavian Park, så hører vi ofte følgende først: „De lave priser og det store udvalg af øl, vin, spiritus og slik.“

Hvis man spørger vores kunder, hvad der er det specielle ved Scandinavian Park, så hører vi ofte følgende først: „De lave priser og det store udvalg af øl, vin, spiritus og slik.“ Spørger man dem, hvad det er, som adskiller vores indkøbsmarked fra alle de andre grænsehandler, så svarer mange af vores gæster: „Der er så dejlig ryddeligt og lyst her.“ Og det er vi mægtig stolte af: For på vores areal med 2 500 m2 har vi både plads til det store udvalg af øl, vin, spiritus og slik og til gange, der er brede nok til barnevogne, indkøbsvogne og kørestole. Det kan du få et indtryk af i vores animation på hjemmesiden.

Kom støvet ind og ren ud igen
Hos Mr. Scandis Carwash har de igen fundet på noget skønt til kunderne: Bileksperterne forærer nemlig noget, som man ikke kan købe for penge: Tid! Det er rart nok at der stort set ikke er nogen ventetider og vaskeprogrammerne på trods af grundigheden er hurtigt overstået. Men der er ét sted, hvor man godt kunne bruge mere tid i vaskehallen og det er i selvbetjeningsområdet. I august og september får du udover den gratis støvsugning nu fordoblet din tid ved højtryksrensen til samme pris. Så er du sikker på at nå rundt om alle hjørnerne på din bil.

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
01.02. - 28.02.