Mandag - lørdag
kl. 8 - 22
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 22
* Lukket den 1. januar
og langfredag

Sjov til voksne i Scandinavian Parks grænsehandel

Voksne skal også lege – og i Scandinavian Park har vi det rette legetøj til dem. Naturelskere finder lystfiskerudstyr hos Fishermans Partner og dem som godt kan lide at have fart på, finder beklædning og udstyr i MC shoppen Hein Gericke.

Voksne skal også lege – og i Scandinavian Park har vi det rette legetøj til dem. Naturelskere finder lystfiskerudstyr hos Fishermans Partner og dem som godt kan lide at have fart på, finder beklædning og udstyr i MC shoppen Hein Gericke. På Spielstation kan man slippe spillefuglen fri – der er både automater med mulighed for at vinde penge og maskiner, som kun er for sjov. Hos Soundbox får du den bedste lyd og de sejeste gadgets til bilen – inkl. rådgivning og indbygning hvis du ønsker det. Der er også frækt legetøj til voksne i Scandinavian Park: Lige overfor indkøbsmarkedet med det store udvalg af øl, vin, spiritus og slik ligger nemlig erotikbutikken Beate Uhse.

De vil jo bare lege!
Børn og unge kan hygge sig i Mr. Scandis Funpark og også her lyder mottoet: Noget for enhver aldersgruppe! Det starter med de mindste, som dykker ned i kuglebad eller leger med kæmpe legopuder. På de mange trampoliner og den store hoppepude når børn og unge nye højder. De ældste gæster i legelandet kan spille fodbold, basketball og beachvolleyball udenfor, imens forældrene får sig en god kop kaffe og undrer sig over, hvor tiden er blevet af og hvor store ungerne er blevet. 

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
24.05. - 20.06.