Mandag - lørdag
kl. 8 - 22
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 22
* Lukket den 1. januar
og langfredag

Ren besparelse hos Mr. Scandis Carwash

Så er det nu: Den 28. februar slutter upgrade-kampagnen!

Så er det nu: Den 28. februar slutter upgrade-kampagnen!
Hos Mr. Scandis Carwash får du stadig mere, end du betaler for. Men der går ikke længe før det er forbi. For den 28. februar slutter den populære kampagne, hvor kunderne rykker en klasse op. Eller får en mere omfattende vask for at være helt præcis. På den måde bliver „basic“ til „comfort“, „comfort“ til „special“, „special“ til „intensiv“ og „intensiv“ til „premium“. De skånsomme vaskeprogrammer i den moderne hal i Handewitt forkæler din bil fra front til bag og sørger for ny glans på gaden og i garagen. Man kan være spændt på, hvad der sker den 1. marts, når upgrade-kampagnen er slut. Indtil nu har eksperterne fra Mr. Scandis Carwash altid fundet på noget nyt, som skaber begejstring hos bil og ejer.

Varme om vinteren med team tankstation
Oliepriserne er superlave for tiden og den kolde årstid varer længe endnu. Det er et oplagt tidspunkt til at fylde reserverne for fyringsolie op – og det er Scandinavian Park det rette sted for. For på team tankstation finder du udover benzin, diesel og autogas også gode tilbud på brændstof til dit varmeanlæg derhjemme. Priserne skifter dagligt, men du er velkommen til at ringe eller skrive til os for at få et aktuelt tilbud.
Det bedste er nok, personligt at kigge ind hos os næste gang, du er i Scandinavian Park for at købe ind. Vi har åbent døgnet rundt og i vores nye bistro er der et fint udvalg af varme og kolde retter og snacks samt drikkevarer. Du kan få et godt førstehånds indtryk på billederne her: team tankstation

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
01.02. - 28.02.