Nytårsforsæt med Scandinavian Park grænsehandel

Hurra! Så må der syndes lidt igen! Vi er ved at nå til årets ende og det skal fejres med god mad, lækre drikkevarer og en masse slik fra Scandinavian Park i Handewitt!

Hurra! Så må der syndes lidt igen! Vi er ved at nå til årets ende og det skal fejres med god mad, lækre drikkevarer og en masse slik fra Scandinavian Park i Handewitt! Vi vil nyde helligdagene med et godt glas vin, en flaske øl eller en cognac og begynder lige så stille med at sætte vores nytårsforsæt for 2015. De kunne sagtens indeholde følgende:

Mere bevægelse med Mr. Scandis Funpark
I Mr. Scandis Funpark kan man brænde kalorier af til hver en årstid og have det rigtig sjovt samtidig. Kravl op på Mt. Scandi, prøv den seje klatrevæg, hop på vores mange trampoliner og give den fuld gas til indendørs fodbold. Også ude i den friske luft er der rigelig plads til bevægelse: Der er en basketballbane som du kan boltre dig på, en multisportbane samt en beachvolleyballbane. Til de små har vi moderne klatrestativer og legeredskaber fra det populære firma Kompan. Den danske virksomhed er kendt for høj kvalitet og for at have udviklet ideen om en „lærende legeplads“.

Vask mere med Mr. Scandis Carwash
Året 2015 står i vaskebjørnens tegn – i Mr. Scandis kalender i det mindste. Og hos Mr. Scandis Carwash er der altid gode muligheder for at få renset sit køretøj. Hele året kører der forskellige rabatkampagner og særtilbud hos Handewitts bilplejespecialister. Og kvaliteten er altid helt i top. Hvis man vasker bilen regelmæssigt, får man noget ekstra: Med Mr. Scandis Snurrekort får du nemlig points for hver gang du får vasket bilen. Når du har samlet ti af dem, får du en gratis vask. Få mere at vide om aktuelle og faste kampagner på Carwash-hjemmesiden www.mrscandis-carwash.de

Og selvfølgelig vil vi igen spare penge på vin, øl, sodavand, spiritus og slik med grænsehandelen i 2015! Det er da klart!!

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
22.06. - 23.08.