Mandag - lørdag
kl. 8 - 22
søndag
kl. 11 - 22
opening times

Lær at nyde i Scandinavian Park!

Som yderst lære- og nydelsesrig oplevede deltagerne gin smagningen på restaurant Steak 'n more den 16.06.2017. Udover en masse forskellige smagsprøver af gin og tonic water fik gæsterne også mange gode råd med hjem med hensyn til den rigtige tilberedning af drinksene. Dette har nemlig allerede stor indflydelse på smagen.

En ekspert fra firmaet Diageo serverede spændende fagviden omkring enebærsnapsens lange historie fra 1650 til i dag. Der skulle gå mere end 200 år, indtil man begyndte at blande den med Tonic Water. Læskedrikken blev i sin tid brugt som forebyggende medicin. Det høje indhold af kinin hjalp mod malaria. I dag er der dog langt mindre af alkaloiden i Tonic Water.

Deltagerne lærte desuden, hvordan det perfekte match af komponenter ser ud. Hvad mange ikke er klar over: Såvel gin- som tonicsorter er dybt forskellige i smag og drikkeoplevelse. Til vores ”Tasting” formidlede eksperten vores gæster, hvordan man kan lære at smage de mange nuancer.

Som "æresgæster" kunne man sagtens betegne Nicole Schmidt, Dani Lass og Fabian Mittmann. De vandt nemlig to billetter hver på vores facebook side og kunne dermed deltage gratis og i det bedste selskab. Her kan du se et par udsøgte billeder fra vores første gin smagning – det har helt sikkert ikke været den sidste.

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
05.04. - 25.04.