Kort og godt: Februar i Scandinavian Park grænsehandel

Vi hilser årets korteste måned velkommen! Og glæder os over friske forsyninger fra vores grænsehandel!

Vi hilser årets korteste måned velkommen! Og glæder os over friske forsyninger fra vores grænsehandel! Her i Handewitt finder du fra nu af mange nye slags vine, fantastiske ølmærker, eksklusiv spiritus og slik, som gør dig helt glad indeni – i mørke som i lyse tider. Så læn dig tilbage og nyd de mange lækkerier fra Skandinavien, Tyskland og resten af verden, som du kan få for billige penge i vores grænsehandel direkte ved motorvejen A7. Så går tiden til det bliver forår ekstra hurtigt!

Lang og billig
De lange åbningstider i Scandinavian Park grænsehandel gør, at man stort set kan shoppe der hele dagen. Samtidig gør en god orden på hylderne og store skilte i gangene, at man hurtigt finder, hvad man vil have. Udover det er der i vores kæmpestore vin- og spiritusafdeling altid en ekspert i nærheden, hvis du ikke kan bestemme dig for, hvad du vil købe. Og vores skarpe damer og herrer ved kassen sørger for, at der ikke opstår køer og lange ventetider. Kom til Handewitt og se for dig selv: Scandinavian Park gør grænsehandel lidt sjovere. Øl, slik, sodavand, vin, spiritus og meget mere til billige priser og i store mængder.

Her er vores åbningstider:
Mandag - lørdag: kl. 8 - 22
Søndag: 11 - 22

NB! Hvis du går ind på vores hjemmeside www.scandinavian-park.dk med din smartphone, får du som det første vist åbningstiderne for den pågældende dag på din skærm. 

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
22.06. - 23.08.