Mandag - lørdag
kl. 8 - 22
søndag
kl. 11 - 22
opening times

Kom godt ind i det nye år med Scandinavian Park Handewitt

Kun kort tid efter juledagene står nye festligheder allerede foran døren: Til årsskiftet skal der fyres krudt af, skåles og gås med ”rummelpot”.

Kun kort tid efter juledagene står nye festligheder allerede foran døren: Til årsskiftet skal der fyres krudt af, skåles og gås med ”rummelpot”. Hvis ikke du kender denne dansk-nordtyske skik, så får du en kort introduktion her: Nytårsaften går børn, unge og også en del voksne sminket og udklædt gennem byen. De går fra dør til dør og underholder med sang og remser.

Som tak får de æbleskiver og slik. De voksne springer gerne over og beder om en snaps i stedet for. Så det er nok en god idé både at have spiritus (for eksempel Ga-Jol, vodka, tequila, rom eller lignende) og slik derhjemme. De store 1 kg-bøtter med vingummi eller lakrids fra Rexim, Haribo eller Katjes egner sig særlig godt til dette formål. Alt dette og meget, meget mere får du i Scandinavian Park Handewitt til lave priser. Se det store udvalg i vores online-shop: https://shopdk.scandinavian-park.com/

Spring ind i det nye år
Hvor var det dejligt, da man kun bevægede sig frem og tilbage mellem sofa og spisebord. Men nu er det altså snart på tide igen at brænde noget krudt af.

Fredag, den 9. januar har alle voksne over 20 år mulighed for lige netop det til Eventnight i Mr. Scandis Funpark. Den anden fredag i måneden kan voksne traditionen tro have hele legelandet for sig selv og rutsje, klatre, løbe og hoppe som om var de elleve år igen. Den eneste forskel er: De må drikke øl til nu. Når der er Eventnight i Mr. Scanids Funpark kan man købe fadbamser for kun 13,50 DKR. Det er da en sublim start på weekenden! 

Lørdag åbner personalet så frisk og veludhvilet dørene for de mindre gæster. Fra kl. 10 til 19 har ungerne lejlighed til rigtig at give den gas i Mr. Scandis Funpark. På hverdage er der åbent fra kl. 14 til 19 for børn og deres forældre.

Få mere at vide på www.mrscandisfunpark.com

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
23.11. - 03.01.