Mandag - lørdag
kl. 8 - 22
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 22
* Lukket den 1. januar
og langfredag

Julebagning med ingredienser fra Scandinavian Park

Mums, hvor det dufter! Småkager frisk fra ovnen med ingredienser fra Scandinavian Park grænsehandel!

Mums, hvor det dufter! Småkager frisk fra ovnen med ingredienser fra Scandinavian Park grænsehandel! Vi har fundet en lækker og nem opskrift til dig med den tyske julekiks „Vanillekipferl“. Det er en klassiker i det tyske køkken og du vil blive overrasket over, hvor nemme de er at lave. Og hvor lækre de er!

Vanillekipferl

Ingredienser til ca. 50 småkager

  • 1 vaniljestang eller en pakke vaniljesukker
  • 100 g meget finthakkede, smuttede mandler
  • 150 g mel
  • 150 g koldt smør
  • 50 g sukker
  • 1/2 tsk salt
  • 1 pakke vaniljesukker
  • 3 spsk flormelis

Fremgangsmåde
Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Bland kornene godt med mandlerne. Hæld blandingen på melet og fordel smøret i små stykker, kom sukker og salt ovenpå. 

Ælt det hele sammen til det bliver en god, fast dej. Så former du to ca. 3 cm tykke ruller af dejen, pakker dem ind i husholdningsfilm og lægger dem i køleskabet. Her skal de hvile koldt i en times tid.

Varm ovnen op til 150 grader. Skær dejen ud i ca. 1 cm tykke skiver og form dem til 6-7 cm lange „pølser“, der ca. har lillefinger-omfang. Læg dem på en bageplade med bagepapir og bøj dem, så de ligner små horn. De skal bage i ca. 20 minutter. Pas på de ikke bliver for mørke.

Bland vaniljesukker og flormelis i en lille skål. Lad „vaniljehornene“ køle lidt af og vend dem så forsigtigt i sukkerblandingen.

Velbekomme!

De bedste ingredienser fra Rexim
Navnet Rexim dukker op igen og igen i Scandinavian Park. Det står på slikposer, nødder og mange råvarer samt bageingredienser som kakaopulver og nougat. Men hvem er det der står bag? Rexim er et uafhængigt firma, som leverer mange lækre fødevarer til Scandinavian Park. Firmaet har været vores partner siden dag et og har gjort mange af vores kunder glade allerede. Den gennemsigtige pakke får munden til at løbe i vand ved første blik og stort indhold til små priser kan alle lide.

Vil du vide mere? Klik her:
www.rexim-lebensmittel.de

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
01.02. - 28.02.