Mandag - lørdag
kl. 8 - 22
søndag
kl. 11 - 22
opening times

Grænsehandel også på helligdage

Den 3. oktober er tysk nationaldag og siden den falder på en fredag i år får mange en dejlig forlænget weekend.

Det gør vi dog ikke, for vi har selvfølgelig åbent alligevel. Ligesom på andre søn- og helligdage er vi der for dig fra kl. 11 til 22. Og hjælper dig for eksempel med at finde din nye yndlingsvin. Opdag vores store udvalg af internationale vine på egen hånd eller få gode råd af vores eksperter. De hjælper gerne og gratis. Det samme gælder i vores spiritusafdeling, hvor vi blandt andet kan tilbyde skotsk whisky fra High- og Lowlands samt fra de kendte regioner Speyside og Islay. Tag et kig omkring – der er rigtig mange spændende, mindre kendte slags spiritus. Kom til Handewitt og nyd en helligdag, hvor alle andre butikker har lukket – med øl, vin, spiritus og slik fra Scandinavian Park grænsehandel.

Vask bilen i fred og ro
Mange bilejere kan godt lide at bruge en fridag på bilpleje. I selvbetjeningen hos Mr. Scandis Carwash har de rig mulighed for det. De gratis støvsugere er kunderne ekstra glade for. Ingen har travlt eller bliver sur over, at der ikke var nok tid til at nå hele vejen rundt.
Med højtryksrenserne når du også ind til steder, som ellers er svære at ramme med svamp eller børste. For eksempel inde i fælgene eller hjulkasserne. Men vær opmærksom på, at der bør være en vis afstand mellem dysen og køretøjets overflade. Udover det skal man helst ikke sigte lige hen mod bilen, men holde renseren i en vis vinkel. Hvis du er i tvivl, så spørg en af vores medarbejdere. De hjælper dig gerne.
www.mrscandis-carwash.de

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
23.11. - 03.01.