Onlineshop
Element 1
Mandag - lørdag
kl. 0 - 24
søndag
kl. 11 - 23
* Ferie åbningstider fra 21.06. til 22.08.
opening times

Godt nytår med Scandinavian Park grænsehandel

Velkommen i 2015 – sparegrisens år! Vi håber, at du er kommet godt ind i det nye år og at du har haft et brag af en fest!

Velkommen i 2015 – sparegrisens år! Vi håber at du er kommet godt ind i det nye år og at du har haft et brag af en fest! Vi har fejet de sidste konfettirester sammen i grænsehandelen i Handewitt og er nu klar til at tage imod dig igen. 

Nyd de næste 12 måneder med lækkerier fra Danmark, Tyskland og resten af verden. Scandinavian Park i Handewitt sørger dagligt til kl. 22 for, at du aldrig løber tør for slik, vin, spiritus, øl, sodavand og mange andre godter fra nær og fjern.

Traditionen tro har vi nytårsaften smeltet en dråbe bly på en ske og hældt den ned i en spand vand. Formen af den afkølede klump giver nemlig et hint om, hvad der venter os i det nye år. Og prøv engang at gætte, hvordan den så ud? Den lignede en gave med sløjfe! Og det kan egentlig kun betyde én ting: En masse konkurrencer og store gevinster for jer derude i det nye år! Følg med i vores tilbudsavis, på vores hjemmeside og vores facebook-side, hvis du ikke vil gå glip af noget! Godt nytår!

Bede om mere?
Hos Mr. Scandis Carwash får du fra nu af igen noget ekstra! I hele januar og februar måned kører upgrade-kampagnen nemlig igen i vaskehallen. Det vil sige at du betaler for én vask, men får en, der er mere omfattende:

Køb Basic – få Comfort
Køb Comfort – få Special
Køb Special – få Intensiv
Køb Intensiv – få Premium

På den måde sparer du op til 22,50 DKR – pr. vask vel at mærke! Kampagnen kører i to måneder, så der er god tid til at benytte sig af tilbuddet flere gange. De bløde tekstilbørster sørger for en blid og grundig rensning af din bil og du behøver ikke at være bekymret for skader på lak eller karosseri. På www.mrscandis-carwash.de kan du læse, hvad de fem forskellige vaskeprogrammer indeholder.

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
21.06. - 22.08.