Mandag - lørdag
kl. 8 - 22
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 22
* Lukket den 1. januar
og langfredag

Godt naboskab – butikkerne i Scandinavian Park

„Man kan desværre ikke selv vælge sine naboer“ siger et gammelt ordsprog, men grænsehandelen Scandinavian Park vender atter en gang rundt på det hele.

Da parken i sin tid blev planlagt, blev der lagt nøje vægt på at de forskellige forretninger på det 300.000 kvm store område passer perfekt sammen. Dette er lykkes ekstra godt i trekantsområdet Mr. Scandis Carwash – Mr. Scandis Funpark – indkøbsmarked.

Vask og leg
Hos Mr. Scandis Carwash får du den fremragende bilpleje og i august måned en ny sparekampagne: hele måneden ud har bilvaskeksperterne fordoblet tiden per mønt ved højtryksrenserne. Du har altså masser af tid til at skylle din bil og rense den indeni med de gratis støvsugere. Hvis dit barn ikke har lyst til at give en hånd med, så kan du bare gå over i Mr. Scandis Funpark med ham eller hende.

Klasse! Booking for grupper
Hvis du kun har planlagt et kort ophold i Mr. Scandis Funpark, får du rabat på entréen via timebilletterne. Hvis du har planer om at blive længere end sædvanligt gælder det samme. Skoleklasser og børnehavegrupper har for eksempel mulighed for at overnatte her til bundpriser. Send en mail til i info(at)mrscandisfunpark.com for at få et tilbud.

God fest!
Vi vil også med stor glæde holde dit barns fødselsdag hos os. Klik dig ind på www.mrscandisfunpark.com, vælg en dato, fødselsdagsmenu og max antal gæster og så ordner vi resten. Og hvis du planlægger en fest for voksne hjemme hos dig, så er det jo her i Handewitt at du får de bedste tilbud på øl, vine, spiritus og sodavand fra nær og fjern. Se et udpluk her: tilbudsavis

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
01.02. - 28.02.