Mandag - lørdag
kl. 8 - 22
søndag
kl. 11 - 22
opening times

Forfriskende – sommer i Scandinavian Parks grænsehandel

Så er det højsommer og grillsæsonen er langt fra ovre. Men jo højere temperaturen er, desto mindre bliver tit appetitten.

Så er det højsommer og grillsæsonen er langt fra ovre. Men jo højere temperaturen er, desto mindre bliver tit appetitten. Vi har løsningen: en dejlig let sommersalat! Den smager fremragende som tilbehør til grillmaden og klarer sig også fint som hovedret. Prøv denne skønne æblesalat. Ingredienserne får du i indkøbsmarkedet Scandinavian Park i Handewitt.

Du skal bruge følgende:

  • 4 grønne æbler
  • 2 dl græsk jogurt 3,5 %
  • 4 spsk. honning
  • 4 spsk. rosiner
  • 1 citron

Kom jogurt, rosiner og honning i en stor skål. Skræl æblerne, skær dem i tern og hæld citronsaft over. Bland så det hele sammen og æblesalaten er færdig – en dejlig frisk mellem- eller hovedret i sommermånederne. 
Velbekomme!

Apropos vejning:
Weight Winners er tilbage, og siden den 6. juli er der rigtig gang i den i Scandinavian Park! Hver uge udtrækkes en vinder, som så må stille sig på balancevægten i Handewitt. På den anden side stabler vi gevinsterne indtil der opstår ligevægt. Det starter med rom og fortsætter med chokolade, cola, øl og vin indtil den store finale, hvor vinderen får brændstof til sin bil. Og det bedste er: I uge to af konkurrencen må vinderen have en kompagnon med på vægten, i uge tre vejes tre personer osv. indtil den 24. august, hvor otte personer gør gevinsten ekstra tung. Du kan godt nå at være med endnu! 
Klik på www.scandinavian-park.dk og bliv Weight Winner.

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
23.11. - 03.01.