Mandag - lørdag
kl. 8 - 22
søndag
kl. 11 - 22
opening times

Ej, hvor lækkert – Hun vandt en 60 cm høj Nutella-boks!

”Det var da nemt nok”, tænker Linda Reimers nu sikkert. Og hvor har hun ret! For i den sidste konkurrence, vi havde på Facebook, skulle man blot kommentere på opslaget, for at deltage. Præmien var en 60 cm høj Nutella beholder, som kan bruges som møbel, skrin eller til pynt. Linda tøvede ikke længe: Hun skrev, at hendes søn Collin er stor Nutella-fan og vil glæde sig vildt meget over den store boks. Den kunne han godt bruge som bord på hans værelse. Så ventede hun spændt på, at konkurrencen sluttede.

Og det gjorde den så den 1. august: Ud af 481 kommentarer på opslaget blev der udtrukket en vinder. Linda Reimers havde heldet med sig, og allerede få dage efter blev hun modtaget i Handewitt, da hun kom i Scandinavian Park, for at hente gevinsten. Glæden var kæmpestor!

Kunne du også godt tænke dig at vinde noget engang? Så er det en rigtig god idé, at følge med på vores facebook side. Der finder du regelmæssigt de fedeste konkurrencer, og tit og ofte skal der bare skrives en kommentar, for at være med. Se lige her: facebook

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
05.04. - 25.04.