Efterårsvejr i Scandinavian Park grænsehandel!

Så kom efteråret! Det blæser og det regner og bladene skifter til de smukkeste gyldne farver. Vi går ud og hopper i vandpytter, klatrer på bjerge af løv og glæder os til at komme hjem igen.

Så kom efteråret! Det blæser og det regner og bladene skifter til de smukkeste gyldne farver. Vi går ud og hopper i vandpytter, klatrer på bjerge af løv og glæder os til at komme hjem igen. For i stuen venter der varme drikke og lækre snacks. Slik hører med til efteråret som grillen til sommeren, og i Scandinavian Park i Handewitt får du de skønneste slags bolsjer, vingummi, lakrids og chokolade samt kiks og andre godter til de hyggelige stunder på sofaen. Kom i royal stemning med chokolade fra Anthon Berg, som er officiel leverandør til Det Kongelige Danske Hof. Det Svenske Hof er også glad for chokolade, men de får Daim fra Marabou i stedet for. Er du ikke medlem af en kongefamilie er du nødt til selv at købe dem, men bare rolig: I Handewitt får du dem til meget lave priser. Det samme gælder i øvrigt for vores store udvalg af vin, øl, spiritus, som varmer indeni. Og vores tilbud på træbriketter sørger for, at dit hus får den rette temperatur, uden at du behøver at tænke over, hvad det koster. Det er det, der gør grænsehandel så fantastisk.

Leg i al slags vejr
I Mr. Scandis Funpark stormer ungerne Mt. Scandi, den store klatreborg og trampolinerne. I efteråret bliver indendørsområdet brugt flittigt, mens der stadig også er gang i den udendørs. For vind gør ikke en basketbold noget og fodboldsæsonen på kunstgræsbanen er langt fra slut. Hvis det så pludselig begynder at regne – som det nu engang gør i efteråret – behøver ungerne ikke engang at afbryde deres kamp. De kan bare flytte den til indendørs banen.
Se mere på www.mrscandisfunpark.com

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
22.06. - 23.08.