Mandag - lørdag
kl. 8 - 22
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 22
* Lukket den 1. januar
og langfredag

Brasiliansk stemning i grænsehandelen Scandinavian Park

Brasilien er ikke kun kendt for fodbold, men også for en absolut klassiker indenfor longdrinks: caipirinhaen!

Cocktailen består af Cachaça (sukkerrørsnaps), en ubehandlet limefrugt, rørsukker og crushed ice og bliver drukket næsten over hele verden. Det specielle ved den er, at man laver frisk juice ved at knuse limefrugten i selve glasset:

  • Vask limefrugten grundigt med  varmt vand, og skær enderne af
  • Del den i fire stykker, og skær dem over på tværs, så du har ottendedele
  • Læg dem i et stort glas, og tilsæt ca. 3 spsk. brunt rørsukker
  • Knus limefrugtstykkerne med en morter, og bland juicen med sukkeret
  • Fyld glasset ca. 4/5 dele med crushed ice, og tilsæt evt. lidt limejuice
  • Hæld 4-6 cl Cachaça over, og rør op fra bunden

Der er efterhånden blevet lavet mange lokale variationer af denne drink. I mange tilfælde har man bare erstattet snapsen med en anden form for spiritus. Det er f.eks. Caipiroska med vodka, Caipirissima med rom eller Caipisake – den japanske udgave. Men uden alkohol er denne cocktail også meget velsmagende: man kan eksperimentere med Ginger Ale, energy drinks eller andre slags sodavand. Prøv selv! Ingredienserne får du dagligt til kl. 22 i grænsehandelen Scandinavian Park i Handewitt. 

Hold din fest i Funparken
Fest i legelandet er for både store og små, for vi har noget til alle aldersgrupper. Book Funparken, og vi forbereder en dejlig dag med masser af sjov og action. Vi sørger også for mad og drikke: ved online-bookingen kan du allerede vælge, hvad der skal på menuen. Vi tilbyder også snacks som f.eks. chips, slikposer eller muffins. På vores hjemmeside kan du se, hvad vi har, og hvad det koster.
Den første fredag i hver måned kan teenagere booke Funparken til deres fødselsdagsfest. Få mere at vide, og book en tid på www.mrscandisfunpark.com

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
24.05. - 20.06.