Onlineshop
Element 1
Retailshop
Mandag – Lørdag
kl. 8 - 22
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 22
*Lukket den 1. januar
og langfredag

Så er den her – vores digitale eksporterklæring

Ventetiden er ovre, og Scandinavian Parks digitale eksporterklæring er nu klar til at blive taget i brug! Den gør det endnu nemmere for dig at spare panten, når du shopper drikkevarer som øl og sodavand i vores grænsebutik – og du bruger mindre tid ved kassen.

Det er ganske enkelt:

  • Du modtager en pdf-fil, der indeholder en stregkode. Print eller gem den på din smartphone. Vær opmærksom på, at stregkoden ses tydeligt.

Start eventuelt indkøbsoplevelsen hjemmefra, ved at forudbestille dine varer via vores gratis click & collect – så er de pakket og klar til afhentning, præcis når det passer dig.

Og så er det om at komme afsted til Handewitt. Når du har fyldt indkøbskurven med slik, chokolade, vin, spirituosa samt naturligvis øl og sodavand, og du skal betale ved kassen, behøver du blot at vise stregkoden til scanning.

Lyder det godt? Gør brug af vores digitale løsning allerede i dag!

Er du til gengæld en glad bruger af kuglepen og papir, kan du selvfølgelig fortsat benytte dig af den ikke-digitaliserede version: Download eksporterklæringen hjemmefra her, eller nup ét af de eksemplarer, der ligger klar til dig i grænsebutikken – udfyld, og vis ved kassen.

Hvad end du vælger den digitale eksporterklæring eller ej: Vi glæder os til at se dig i Scandinavian Park Handewitt.

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
08.01. - 02.02.22