Onlineshop
Element 1
Mandag – fredag
kl. 10 - 19
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 19
*Lukket den 1. januar
og langfredag

Kom til Handewitt, og bliv klar til festivalsæsonen

Med sommeren er også festivalsæsonen så småt ved at blive skudt i gang! Er du én af de festglade, der venter på, at den første festival løber af stablen, kan du trygt starte med forberedelserne. Find tomandsteltet frem, støv festival-stolen af, og lap dit regnslag! I Danmark boomer festivalerne, og hvert år tiltrækker de et varieret publikum. Fra unge festaber over familier med småbørn til festivaljomfruer, der skal med for første gang; der findes festivaler for enhver smag.

Uanset om du hører til festivalveteranerne eller er en af de nye på græsplænen, så er det en god idé at tage et smut forbi Scandinavian Park Handewitt, inden du rammer Roskilde, Smukfest, Tinderbox eller en helt fjerde festival. For selv om festival frem for alt betyder fællesskab, storslået musik og fantastisk stemning, så må den gode forplejning selvfølgelig ikke mangle. Hos os kan du og dine venner blive klædt ordentligt på til sommerens helt store musikoplevelser.

Et absolut must have er et par kasser øl (eller tre) til din camp, så det kan du lige så godt starte med! Hvad enten det skal være Harboe Classic, Tuborg RÅ eller Carlsbergs Special; i vores store afdeling for drikkevarer har vi et bredt udvalg af lækre og billige øl. Og ja – det vil også glæde dit festival-crew, hvis den ene eller anden flaske sprut kommer med i indkøbskurven, for vodka og andet egner sig fremragende til nemme festivalcocktails ;-) Derudover bør du også huske rigeligt med ikke-alkoholiske drikke! Har man danset igennem og skrålet med i et par timer, er det rart at kunne slukke tørsten med noget vand.

Men det er naturligvis ikke alt, for på et tidspunkt bliver selv den vildeste festivalgæst sulten, og så er det lykken at have godt med snacks i rygsækkens gemmer. Og mens man venter på, at yndlingsbandet indtager scenen? Det er et godt tidspunkt til at samle vennerne og få et ordentligt måltid mad. Lækkerier til grillen finder du i store mængder i vores køledisk.

Køb grænsevarer som slik, spiritus, øl og vin til lave priser, og gør din festival uforglemmelig.

Vi ønsker alle en helt igennem fantastisk festival!

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
26.03. - 24.06.20