Sommer-vibes!

ScandiParks nye tilbudsavis er ude

Vejret er i top og turen går til stranden eller ud i haven: Hvad tager du med dig? Pak tasken med lækre sager til dig og dine kære! I ScandiParks grænsebutik får du lige nu fx dejlige drikkevarer som Cocio Classic, Capri-Sun eller Harboe sodavand til lavpris. Skal der tændes op for grillen, så anbefaler vi, at du tjekker vores tilbud på diverse slagteriprodukter samt ketchup. Ja, i ScandiPark får du alt til en perfekt sommerudflugt – også solcreme.

Måske står den efterfølgende på drinks i haven – ingredienserne køber du naturligvis i Scandinavian Park i Handewitt. Læs vores tilbudsavis nu og opdag velsmagende vin, rosé og øl. Eller bland eksotiske cocktails med gin, vodka eller rom, som du ligeledes finder i vores grænsebutik. Må der gerne være lidt til den søde tand? Slik og chokolade fra populære mærker fås i store mængder hos os – se blot i ScandiParks aktuelle tilbudsavis og start sommeren på bedste vis.

Kjøp billig i tyskland!
25.05.–22.06.
Les vår e-paper

Pantfrie drikkevarer

Spar panten: Eksporterklæring

Opret digital eller download
Kalder alle tilbudsjægere:
Opdag stærke tilbud i Scandinavian Park

Billige grænsevarer til enhver lejlighed og altid til små priser: Dét er hvad du får i ScandiPark i Handewitt, i Flensborg. Vores grænsebutik, beliggende nær den dansk-tyske grænse, byder på et kæmpe udvalg indenfor pantfrie drikkevarer, øl, sodavand, vin, spirituosa, slik, chokolade, dyrefoder og meget mere. Ca. én gang om måneden udkommer vores tilbudsavis, hvori du finder dejlige grænsevarer passende til årstiden til attraktive priser.

Der er forår i luften – friske tilbud fra Flensborg

Når temperaturerne bliver mildere, begynder vi at se frem til sommeren. Måske med en eksotisk cocktail eller vin samt dejlig chokolade, slik og lakrids. Og så ser vi selvfølgelig frem til påskefrokosten, hvor vi nyder god mad og lækre pantfrie drikkevarer: Fra påskebryg, øl, vin og mousserende vin – alt til festen finder du naturligvis i Scandinavian Park i Handewitt.

Sommer i Scandinavian Park, Flensborg

Den varme tid på året er ofte lig med ferie, konfirmationer, studentergilder og fødselsdage. Står den på havefest med familien? Sodavand, cider, danskvand, øl, vin og spirituosa til spændende drinks er et must-have, når vi hygger i det fri. Køb dine drikkevarer i grænsebutikken i Handewitt, og husk at udfylde eksporterklæringen: Så sparer du også panten på mange drikkevarer. Alt til grillen får du naturligvis også i ScandiPark.

Tid til hygge: gør et kup i Handewitt

I efteråret skruer vi op for hyggen – også i ScandiPark! Det er nu, vi forkæler os selv med slik, chokolade, lakrids og vingummier. For hvad er en filmaften uden søde sager! Foretrækker du et godt glas vin, whisky, rom, vodka eller gin? Så gå på opdagelse i vores sortiment for spirituosa og vin og spar masser af penge.

Gå julen i møde med ScandiPark

Når kalenderen siger advent, er det tid til hjemmebag! Også her kan du spare penge: Køb marcipan, nougat, chokolade, kakao, nødder, mandler og meget mere i Scandinavian Park i Handewitt! Mangler du en gaveidé? Toblerone eller Marabou får du i XXL-version i vores grænsebutik. Eller skab glæde med en god whisky, rom, vodka, gin, vin eller champagner.

Klar, parat – spar!

Køb billige grænsevarer året rundt i Scandinavian Park – modsat mange andre butikker i Tyskland har vi også åbent om søndagen og på de fleste helligdage. Vi glæder os til at se dig i grænsebutikken i Flensborg!