Blog Scandinavian Park: Vektvinnere Reloaded 2022 - NO - no

Weight Winners Reloaded: ScandiParks største konkurranse er over

scan-blog-header-august

Hver sommer trekker vi i ScandiPark lodd om hvem som får gå opp på den store WAAGEN WULFF-vekten for å bli "veid og feiret" - og i år var intet unntak! Kilovis med flotte premier og massevis av fornøyde kunder.

Vektvinnere: Hvordan fungerer det?
Du har sikkert hørt om den populære konkurransen vår før. For eksempel på Facebook, på Instagram eller i katalogen vår. Men i tilfelle du lurer på hva det hele går ut på - her er en rask oppsummering:

I en periode på ca. to måneder, i juli og august, kåret vi hver fjortende dag en vinner som ble invitert til ScandiPark for å bli veid og feiret: Det er totalt fire runder og fire vinnere som gikk hjem med stabler av premier. Hvordan gjorde de det? Ganske enkelt ved å stille seg på balansevekten - den andre siden ble så fylt med rom, sjokolade, brus eller vin helt til balansen var nådd. Vinneren fikk ta med seg dette beløpet hjem, helt gratis! Men det var ikke alt, for de var aldri alene på vekten: I første runde fikk vinneren én ledsager på vekten, i runde to var det plass til tre ledsagere, i tredje runde fem og i siste runde ble vinneren veid sammen med syv ledsagere.

Første runde: Klar for fest!
I årets første runde var det mor og sønn som gikk på vekten - sammen sikret duoen seg 128 flasker Captain Morgan. En enorm premie som familie og venner selvsagt også får glede av. Da er det duket for cocktailparty og feststemning! Hva mer kan man ønske seg i sommerferien?

Runde to: Alt for den søte tann!
Vi mener at man aldri kan ha nok sjokolade på lager - og vinneren av runde to er enig! Med hjelp av tre ledsagere er hun nå den heldige eier av 1778 Marabou-barer. Det er svimlende 444,5 kg, nok til både familie og venner. Vinneren bestemte seg dessuten for å dele æren og donere en del av premien til en organisasjon som støtter mennesker med lav inntekt. Godt gjort!

Runde 3: Tørsteslukkere for hele familien!
Sommervarmen brenner, du er på ferie og har en iskald brus i hånden - det blir ikke mye bedre enn det! Og det var nok slik vår tredje vinner av Weight Winner-konkurransen følte det. Han og fem ledsagere ble veid i Coca-Cola, noe som resulterte i at vinneren fikk med seg 2 088 bokser hjem. For å dele med familie og kolleger, selvfølgelig!

Finalen: Sensommerglede!
Det var en heldig vinner fra Schafflund som sammen med syv venner og familie fikk den største fisken på kroken: Hun vant 786 flasker Königsmosel! Heldigvis hadde de reist til Handewitt i fire biler, så det var akkurat plass til å frakte premien hjem.

ScandiPark border shop: Ville konkurranser året rundt
Weight Winners er årets høydepunkt i Scandinavian Park - en konkurranse som mange av våre kunder alltid ser frem til. Og vi forstår hvorfor! Weight Winners 2022 er over, men vi gleder oss allerede til neste år. Frem til da har vi fortsatt massevis av konkurranser klare for deg. Følg oss på Facebook og Instagram, der vi jevnlig deler ut flotte premier!