Blog Mr. Scandis Finest: Scandinavian Parks temaavis - no - no

ScandiPark

Mr. Scandis Finest: Scandinavian Parks temaavis!

Det er altid en god idé at besøge os i ScandiPark og shoppe billige grænsevarer som slik, sodavand, vin og øl – uanset årstid. Hvert efterår har vi derudover særligt fokus på Scandinavian Parks imponerende udvalg af udsøgte spirituosa: Derfor udkommer vores populære temaavis, Mr. Scandis Finest, til oktober 2022.

Topkvalitet til lavpris: Spirituosa

Forestil dig en stormfuld efterårsaften – du sidder i stuen, der er ild i pejsen. Du lytter måske til god musik. Og i hånden har du et glas whisky eller rom, der forkæler sanserne. Lyder det fristende? Så er vores temaavis, Mr. Scandis Finest, bestemt noget for dig.

Deri finder du, på 24 sider, et udpluk af Scandinavian Parks mest populære slags whisky, rom, gin, vodka, brændevin, mousserende vin og vin. Der er altså med andre ord noget til enhver smag og i alle prisklasser – hvad end du er kendt eller ny på området.

Opdag spirituosaenes verden – ganske enkelt

Forkæler du dig selv med ædle dråber fra spirituosaenes verden, så er det i sig selv en unik nydelse. Men med det rigtige glas og den rette serveringstemperatur løfter du smagsoplevelsen op i nye højder. Derfor har vi samlet et par generelle råd til dig:

  • Rom: En tommelfingerregel siger, at lys rom, der ikke har modnet så længe, ofte er god i cocktails. Mørk rom med en lang lagringstid bør derimod drikkes ren. Vælg et smageglas i tulipanform, for at få det meste ud af din rom. Nyd den ved stuetemperatur – og altså uden isterninger.
  • Whisky: Også en whisky kan med fordel serveres i et tulipanglas. Nogle slags whisky udfolder deres fulde aroma, hvis man tilføjer enkelte dråber vand. Trods udsagnet ”on the Rocks” er det dog de færrest kendere, der kommer isterninger i deres whiskyglas. De smelter nemlig og vil ofte påvirke smagen negativt. I stedet kan man gøre brug af såkaldte whiskysten, der kan køles i fryseren, men som ikke tør op.
  • Gin: De fleste af os kender enebærsnapsen som base i en gin & tonic. Men den er meget alsidig, og det er svært at sige noget generelt om, hvordan gin bør serveres. Nogle gange vil man komme et par tynde skiver agurk eller lidt frisk timian i – det afhænger helt af, hvilke botanicals din gin er lavet på. Den smager bedst, når den er kølet ned til omkring 13-15 grader.
  • Vodka: En lækker kvalitetsvodka bør ikke blandes med sodavand eller juice. Server den i stedet i et shotglas, som har været et par timer på køl. Den er en særlig god ledsager til kraftige vinterretter.

Meget mere end spirituosa: Mr. Scandis Finest

Vores temaavis stiller skarpt på Scandinavian Parks udvalg indenfor spirituosa – og på god smag generelt. Der er altså skarpe tilbud på både whisky, rom, gin og vodka. Men dét er ikke alt! For du kan også glæde dig til at finde forskellige slags chokolader, vine, mousserende vine samt smagekasser og XXL-flasker. De egner sig også perfekt som gave til dine kære! Derfor passer det jo godt, at tilbudsavisen Mr. Scandis Finest vil være gyldig helt til jul og nytår.