Smag dig frem og find måske din nye favoritvin: Med vores miniflasker
Onlineshop
Element 1
Mandag - lørdag
kl. 0 - 24
søndag
kl. 11 - 23
* Ferie åbningstider fra 21.06. til 22.08.
opening times

Vin i små portioner – miniflasker fra Scandinavian Park

Du kender det jo sikkert godt: Nogle gange skal man kun lige bruge en lille mængde vin. For eksempel til en sauce, når du vil byde en gæst på et glas eller selv kun vil drikke et enkelt.

Åbner man så en almindelig flaske, bliver resterne tit stående i lang tid. Men dette problem kan du nu komme til livs med vores variation af miniflasker. Hvad end du er til hvidvin, rødvin eller rosé – med de smarte 2,5 dl-flasker har du altid en frisk tår i huset.

Flere og flere producenter er nu blevet opmærksomme på, at det er blevet populært at købe de små flasker. Hvor man for et par år siden måtte lede længe på hylderne, står der nu en masse kendte vinmærker i rad og række. Følgende har vi på tilbud lige nu: Black Tower Fruity White fra Tyskland, chilenske El Emperador i forskellige slags og de franske klassikere fra J.P. Chenet. Chardonnayen og Merloten fra Grand Sud skal absolut også smages.

Og det er de små flasker også perfekt egnede til. Hvis vinen overraskende nok ikke skulle falde i din smag, er den hurtig væk. Hvis den derimod bliver godkendt, kan du købe en stor flaske næste gang. Vi har lige ét tip mere til din indkøbsliste: Det er en rødvin med navnet Western Cellars fra Californien. Du får 6x 0,25 l for kun 54,99 DKR lige nu.

Flere tilbud på slik, sodavand, øl, vin og spiritus fra hele verden finder du som sædvanlig i vores aktuelle tilbudsavis.

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
21.06. - 22.08.