Onlineshop
Element 1
Retailshop
Mandag – Lørdag
kl. 10 - 18
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 18
*Lukket den 1. januar
og langfredag

Lakridskugler i lange baner!

Opdag udvalget i ScandiPark

Som karakteristisk ingrediens i likører, is, hostebolsjer eller bagværk? Som snegl, saltfisk eller i kombination med vingummi? Lakrids fås i dag i alverdens afskygninger! Én af vores favoritter på slikhylden er lakridskuglerne fra Rexim.

Et tilbageblik: Fra lakridsrod til lakridskugle
Det sorte guld smager godt – men er også kendt for sine helbredende kræfter. Allerede i antikken var man bekendt med lakridsrodens positive virkning: Lakrids blev anvendt til at lindre symptomer i forbindelse med forkølelse og lungebesvær. Også i middelalderen udnyttede man lakridsens medicinske fordele. Først da apotekeren George Dunhill i det 18. århundrede kombinerede lakrids og sukker, begyndte man at se det sorte guld som en slags slik. Og heldigvis for det!

Lakrids – en all-time-favorite
Siden er udviklingen ellers gået stærk! Særligt i Danmark og i resten af Nordeuropa er vi ellevilde med lakrids, som vi gerne bruger i både is, kager og desserter. Lakrids har med andre ord erhvervet sig en sikker plads i vores slikskabe og hører sig enhver filmaften til. Skal det være ekstra lækkert? Så anbefaler vi Rexim Lakridskugler.

Rexim Lakridskugler – slik til enhver smag
Hvis du elsker lakrids, eller kender én der gør, så er Rexim Lakridskugler lige sagen! Lakridskuglerne byder på en helt enestående smagsoplevelse, hvor det salte og det søde mødes og går op i en højere enhed. Fem fantastiske smagsvariationer venter på dig:

Hvad end du er til den minimalistiske kombination af lakrids og chokolade, om du foretrækker en krydret smag af salmiak eller om du ikke kan stå for den harmoniske forening af lakrids, chokolade og passionsfrugt – Rexim Lakridskugler forkæler enhver lakrids-entusiasts sanser.

Selvfølgelig kan også den største lakridselsker have lyst til afveksling. Så er det godt, at du i ScandiPark ligeledes finder et stort udvalg af slik, chokolade, vin, spirituosa, øl samt sodavand. Klar dit indkøb i grænsebutikken i Handewitt og spar masser af penge på dine yndlingsvarer.

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
25.03. - 21.04.