Weight Winners 2018 - Se vinderne her!
Skør med likør:
Hun vandt 31 pakker Amarula!

Drømmestart i Handewitt: En ny sæson er startet i grænsebutikken Scandinavian Parks største konkurrence. I søndags vandt Tanja Düsing fra Harrislee 31 pakker Amarula likør. Den 42-årige blev allerede udtrukket og kontaktet i torsdags, lige efter at tilmeldingsfristen udløb klokken 15. Glæden var enorm, da hun gik på balancevægten i Handewitt. På spørgsmålet om hvordan hun var blevet opmærksom på konkurrencen, svarede hun: ”Det var min mand, der så den først. Han spurgte mig så, om jeg ikke ville tilmelde mig”. Det gjorde Tanja, og det viste sig at være en rigtig god idé.

Og her er billeder af festlighederne:
Sød drøm bliver til virkelighed:
Han vandt 330 kg chokolade!

Mmm… Marabou: I søndags fik Marc Lehmann foræret 1.320 plader Marabou chokolade. Torsdag eftermiddag ringede telefonen pludselig hjemme hos ham i Freienwill. Grænsebutikken Scandinavian Park kom med de gode nyheder: Den 44-årige havde vundet Marabou – i en mængde, der svarer til hans egen plus en vens vægt.

Han tog sin fætter under armen, trådte op på vægten fra Waagen Wulff og kom hjem med 330 kg chokolade i bagagen. Den vil han gerne dele med familie, venner og bekendte. Og mon ikke han også selv spiser et stykke eller to? Marc er efter eget udsagn ”helt hooked på chokolade”.

Og her er billeder af festlighederne:
Perfekt til varme sommerdage:
Hun vandt 238 liter Coca-Cola!

En kæmpe succes: Maibritt Hansen har gode grunde til at trække på smilebåndet. 238 liter Coca-Cola tog den 26-årige pædagogstuderende med hjem i søndags. Efter at have tilmeldt sig vores Weight Winners-konkurrence via Facebook blev ripenseren ringet op og fik den fantastiske nyhed: Hun havde vundet!

Tre dage senere var Maibritt på vej til Handewitt sammen med sin storebror og sin kæreste, hvor de i fællesskab hoppede op på vægten fra Waagen Wulff. Resultatet: Et helt bjerg af Coca-Cola, som den heldige vinder har tænkt sig at nyde i sommervarmen sammen med familie og venner.

og her er billeder af festlighederne:
VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
22.06. - 23.08.