Julegaver
Mandag - lørdag
kl. 8 - 22
søndag
kl. 11 - 22
opening times

Fantastisk juleidé: Gaver fra Scandinavian Park

Året lakker langsomt mod enden og lige så stille nærmer vi os årets skønneste tid, julen. Den byder på tid til familie og hyggelige aftener med julemad og søde sager à la æbleskiver og konfekt samt – ikke at forglemme – små og store presenter, der tryller smil frem på læberne af vores kære.

Hvis du ønsker at assistere julemanden, så er det en god idé at kigge forbi vores slikafdeling, hvor du med garanti finder det rette til alle sukkergrise i vennekredsen – og skal du have noget med hjem til din firbenede ven, er der også tænkt på Fido. Vores eksklusive specialiteter fra vin- og spiritusafdelingen egner sig ligeledes fortræffeligt som gave, hvad end du vil forkæle en whisky- og romelsker eller champagne- og cocktailentusiaster. Sortimentets bedste udvalg har vi samlet i vores temaavis ”Mr. Scandsi Finest”. Her finder du ikke blot delikatesser fra hele verden – vi serverer også små historier om de lækre drikke og tipser om de passende snacks.

Læs vores temaavis

Leder du efter en helt særlig gave? Så var det måske noget med en af de smukke julekurve, der er spækket med individuelle lækkerier, hvilket gør kurvene til den perfekte gave for både venner, naboer eller svigermor. Du kan for eksempel fylde den med vin fra Italien, lakrids eller romspecialiteter fra Sydamerika. Tip: Skal du have en julekurv til firmafesten? Vi hjælper dig gerne med at sammensætte passende varer. Send en mail eller ring for at få et tilbud. Dine kontaktpersoner er B. Thamm:

b.thamm(at)scandinavian-park.de
Tlf.: +49(0)4608-97327214

og N. Gerdes:

n.gerdes(at)scandinavian-park.de
Tlf.: +49(0)4608-97327216

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
05.04. - 25.04.