Onlineshop
Element 1
Retailshop
Mandag – Lørdag
kl. 8 - 22
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 22
*Lukket den 1. januar
og langfredag

Byd efteråret velkommen med ædle dråber fra Italien

Sydeuropæerne er kendt for i den grad at celebrere mad: Måltiderne stiller ikke blot sulten – de giver også anledning til at samle venner og familie og værdsætte den gode smag i fællesskab. Også vinlandet Italien byder på enestående kulinariske oplevelser. Med Scandinavian Parks store udvalg af udsøgte italienske vine kan du trylle et stykke af Bella Italia hjem i din spisestue ganske enkelt. Læs med her for at få gode råd om, hvilke retter og vine der passer særlig godt sammen.

Hvidvin til at starte med
Grillet brød med olivenolie, hvidløg, salt og en topping af aromatiske tomater samt basilikum: Bruschetta er én af de nok mest populære forretter, det italienske køkken har at byde på. Også Insalata Caprese, en tomat-mozzarella-salat, er en god måde at indlede den italienske aften på. I begge tilfælde anbefales det, at servere en let hvidvid til. Vælg fx en frisk vin fra Villa Antinori.

Rød eller hvid til hovedretten?
Pasta udgør ofte hovedretten (og kan være den første af to). Vegetariske retter, som fx tortellini med et fyld af svampe, harmonerer perfekt med en kraftig hvidvin af Chardonnay-druen. Serverer du dine linguine med fisk og skaldyr, så passer en let hvidvin til, fx den fra Masi Modello. Kødretter bør nydes med en tør rødvin – gerne den velsmagende Amarone af huset Antica Corte.

Alsidig osteplatte og diverse vinmuligheder
Fra mild til krydret og pikant – italienske oste kan nydes som selvstændig middag eller erstatte en sød dessert. Her bevæger vi os ofte i det røde felt, men også hvidvine er velegnede. Som hovedregel gælder, at milde oste kræver en mild vin. Den kraftige røde af huset Mastino Scaligero er derimod en udsøgt ledsager til intense blåskimmeloste. Snyd heller ikke dig selv for Doppio Passos ædle dråber – det populære vinhus byder på elegante hvid- og rødvine samt rosé.

La Dolce Vita i Handewitt
Forkæl dig selv med en aften i det mediterrane køkkens tegn: I Scandinavian Park Handewitt finder du med garanti lige præcis den vin, der løfter din italienske middag op i nye højder. Kvaliteten er i top mens prisen naturligvis er lav. Italien forsyner vinentusiaster med yderst velsmagende dråber til en absolut overkommelig pris – se dig omkring i vores sortiment og opdag nye favoritter. Vores medarbejdere står selvfølgelig gerne til rådighed, hvis du har spørgsmål. 

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
22.10. - 18.11.20