Onlineshop
Element 1
Retailshop
Mandag – Lørdag
kl. 10 - 18
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 18
*Lukket den 1. januar
og langfredag

Bella Italia – det bedste fra Italiens vinmarker

Sensommer er lig med høsttid. Når årets store ferie er forbi og turismen aftager, er det tid til at hente druerne fra markerne. I kendte italienske vinområder som Piemonte, Valpolicella og Toscana breder sig en helt særlig stemning. Et sandt mekka for vinentusiaster opstår. Men det er en lang vej fra ”jord til bord”, der kræver hårdt fysisk arbejde og rette vejrforhold.

Vinens kvalitet og smag afhænger af flere faktorer. Høsttidspunktet har indvirkning på slutproduktets sødmekarakter: En drue, der er høstet omkring august/september vil give en mindre sød vin end en drue, der er høstet omkring oktober/november.

Klimaet og temperaturerne i månederne op til høsten påvirker udbyttet: Hvor meget kan vi høste og hvornår skal vi starte? Sidste års ekstreme sommer udløste eksempelvis en usædvanlig tidlig og rig vinhøst.

Italiens geografiske fordele gør, at vi til enhver tid kan forvente et flot udvalg af lækre kvalitetsvine: Landet strækker sig over forskellige klimazoner og har flere bjergregioner, der egner sig perfekt til vindyrkning. Vinbøndernes know-how sikrer, at vi får et smagfuldt produkt på hylderne. Også i Scandinavian Park har vi selvfølgelig snuden rettet opmærksomt mod Italiens ædle dråber.

For udover slik, spiritus og øl til billige priser, finder du spændende vine fra internationale vinhuse. Lige nu har vi bl.a. tilbud på økologiske Villarini og Why Not? fra Nero D’Avalo, eller den populære The Wanted Zinfandel. Se dig omkring i vores imponerende vinafdeling og find mange flere. Vi glæder os til dit besøg.

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
09.01. - 03.02.