Specialiteter fra Skandinavien: Øl, søde sager, snolder og fødevarer
Onlineshop
Element 1
Mandag - lørdag
kl. 0 - 24
søndag
kl. 11 - 23
* Ferie åbningstider fra 21.06. til 22.08.
opening times

Hjælper mod hjemve: skandinavisk slik og snolder

Der er nogle følelser, som alle mennesker besidder, selv professionelle idrætsudøvere. Én af disse grundlæggende følelser er hjemve. Den opstår i alle mennesker, når de opholder sig hjemmefra i en længere periode. I håndboldklubben SG Flensburg-Handewitt er der rigtig mange spillere fra nordiske lande. Og de står i den heldige situation, at der kan købes lækkert slik, sodavand, øl og spiritus fra deres hjemlande.

Her får vores svenske venner Tobias, Hampus, Simon og Jim deres højt elskede Marabou og Daim chokolade. Og den fremragende Mackmyra Gin til en dejlig longdrink om aftenen. Vores danskere Lasse, Simon, Anders og Rasmus er helt pjattede med de mange slags Anthon Berg chokolade samt Toms slik og deres kære ”snøfler”.

De klassiske danske sodavand som Faxe Kondi, Tuborg Squash og Egekilde må selvfølgelig heller ikke mangle i indkøbsvognen. En dåse Mokaï eller Cult i ny og næ gør bestemt heller ingen skade. Udvalget af øl fra danske lande er ligeledes stort i Scandinavian Park Handewitt. Det være sig Slots, Carlsberg, Harboe, Thor eller Tuborg – hver spiller har sin helt egen favorit, og bryggeriet ligger ofte i nærheden af hjemstavnen.

Alle disse produkter og meget mere kan stjernerne købe i vores grænsebutik i Handewitt. Og vi har selvfølgelig også vin og spiritus fra alle verdens eksotiske lande.

Vind 15x 2 billetter til SG Flensburg-Handewitt på vores Facebookside

Kunne du godt tænke dig at se nordens bedste håndboldspillere live i Flens-Arena engang? Så skynd dig ind på vores Facebookside, hvor vi trækker lod om 15x 2 billetter til sæsonens sidste hjemmekamp mod VfL Gummersbach. Kampen spilles den 18. april 2019 kl. 19. Svar på spørgsmålet her: Facebook

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
21.06. - 22.08.