Nødder, marcipan og chokolade: Gå i kast med hjemmebagningen
Onlineshop
Element 1
Mandag - lørdag
kl. 0 - 24
søndag
kl. 11 - 23
* Ferie åbningstider fra 21.06. til 22.08.
opening times

Ih, hvor det dufter: Bag med Mr. Scandi

Hvad end den står på snacks til den lille sult, lækkerier til søndagens kaffebord eller du vil give dig i kast med julebageriet: Takket være Mr. Scandis store udvalg af nødder samt marcipan- og chokoladespecialiteter er der ingen grænser sat for hverken små eller store slikmunde.

Hasselnødder, mandler m.m. er ægte allroundere, der ikke bare gør sig godt i julebagværket, men ligeledes viser deres fulde potentiale i hjemmelavet knækbrød og myslibarer. De små energibomber er dog ikke bare super lækre – på grund af det høje indhold af gode fedtstoffer samt vitaminer og mineraler er de desuden rigtig sunde. Et regelmæssigt indtag siges derfor at have en positiv indflydelse på vores hjerte-kar-system.

Vil du derimod forkæle den søde tand, så kan du forvandle marcipan til fin konfekt med sprødt chokoladeovertræk eller nyde delikatessen som fyld i bagte æbler sammen med rosiner og honning. Herligheden, der først og fremmest består af mandler og sukker, var længe forbeholdt overklassen og blev solgt på apoteket som fordøjelsesfremmende middel. I dag kan marcipan – især i tiden op til jul – findes i de fleste køkkenskabe og sørger for ekstra hygge i den kolde og mørke årstid.

Opdag vores sortiment i Scandinavian Park Handewitt og kast dig ud i bageeventyret. Lige nu tilbyder vi blandt andet Anton Berg rå marcipan, nødde-kerne-mix, kakaopulver, mokka-bønner og abrikoser fra Rexim samt bageblandinger fra Oreo og Milka. Og hvis du slet ikke kan vente på at juletiden begynder, er der mulighed for at tyvstarte med en omgang lækre æbleskiver eller Karen Volf pebernødder.

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
21.06. - 22.08.