Onlineshop
Element 1
Retailshop
Mandag – Lørdag
kl. 9 - 20
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 20
*Lukket den 1. januar
og langfredag

Lækkert til grillen – og til glasset: I ScandiPark Handewitt

Vi er med garanti nogle stykker, der har ventet på den længe: Grillsæsonen! Er du også én af dem, der står klar med grilltangen, så snart temperaturen stiger og vejret holder tørt? Så kan du vist godt begynde at glæde dig: Med sommeren lige om hjørnet er tiden inde til at finde risten og briketterne frem fra gemmerne igen.

BBQ – smag på sommeren
Der er bare noget særligt ved at flytte aftensmaden fra spisestuen og ud i haven. Når familiens nærmeste samles under åben himmel og indtager et måltid mad på terrassen, føles det automatisk som en slags miniferie. Under alle omstændigheder er en god gang BBQ vejen til en velsmagende time-out fra hverdagen. Alt, hvad der gør en skøn weekend i grillsæsonens tegn til en sand succes, finder du til små priser i ScandiPark i Handewitt.

Fra klassisk til avanceret: Lækkert til grillen
Mange – særligt i Sønderjylland – kan ikke forestille sig en grillaften uden de obligatoriske ringridderpølser! Der er en lang tradition for, at ringridderpølserne kommer på grillen i de fleste familier. Er du lige så vild med klassikeren, som vi er? Så kan du lige nu købe hele 1,36 kg til en fremragende pris i grænsebutikken i Handewitt. Naturligvis må der også være lidt variation på bordet. Dét er der ligeledes sørget for i ScandiPark, hvor du blandt andet får en kæmpe pakke pølsemix, 2,44 kg, til små penge. Hvis familiens mindste derimod foretrækker en helt almindelig grillpølse med en god ketchup, så har vi selvfølgelig også noget på lager. Skal det være ekstra lækkert og krydret, så kan du med fordel vælge Tulip Pulled Pork, Pulled Turkey eller Hot Chipotle Chili Pulled Pork – et sandt hit hos voksne BBQ-entusiaster.

Sluk tørsten – med pantfrie drikkevarer
Lækker grillmad rimer på lækre drikkevarer. Det er ingen hemmelighed, at vi i ScandiPark elsker sodavand, øl, vin og spirituosa: Hos os finder du et kæmpestort udvalg indenfor pantfrie drikkevarer, passende til grillsæsonen. Mens din ringridderpølse og Tulip Pulled Pork bliver møre på grillen, kan du fx nyde en iskold øl fra Carlsberg, Royal, Erdinger, San Miguel eller Oettinger. Foretrækker du alkoholfrie drikkevarer? Så gå efter læskende sodavand! Lige nu har vi fx tilbud på 3 kasser Pepsi, 7up og Mirinda. Velbekomme!