Grill- og outdoor-produkter fra Scandinavian Park
Mandag - lørdag
kl. 8 - 22
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 22
* Lukket den 1. januar
og langfredag

Til de varme sommeraftener: Grill- og outdoor-produkter fra Scandinavian Park

I år kan grill- og haveentusiaster nyde det dejlige sommervejr i fulde drag. Parasollen, liggestolen og grillen er konstant i brug – sommeren er et hit, og også på stranden er der gang i den. Det forstår vi fuldt ud. Derfor tilbyder vi i Scandinavian Park passende sommertilbehør og et væld af lækkerier, som gør den varme årstid endnu skønnere.

En sand grillfest – fordi det bare smager bedre udenfor

Grill- og havesæsonen er i fuld gang. Og for at sikre, at dette års grillaftener bliver en succes, finder du selvfølgelig det passende tilbehør i Scandinavian Park. Fra kolde drikke og sprøde pølser til saftige steaks, krydrede saucer og de perfekte røgfri grillkul: Hos os finder du alt, der skal til for at fyre op under grill- og havefesten.

Cool legetøj til varme temperaturer!

Mens de gamle nyder solen, kan de små give den gas med vores outdoor-legetøj: Vær klar til sommerens vandkampe ved den oppustelige pool i haven. Vores tip: Vandbomber fyldes hurtigst ved at bruge en vandballonpumpe – for så skal du ikke hen til vandhanen hele tiden. Og du får 100 balloner med i købet. Prøv også vores Activity-Set med hele 10 dele til stranden og haven. Her er der noget for enhver smag. Står den på udflugt til den nærmeste isbod, anbefaler vi at tage af sted på et af de seje longboards, som fås til lavpris i Scandinavian Park.

En dag ved stranden

Pak din taske, og tag af sted til stranden! Med de praktiske carrybags og rygsække fra vores grænsebutik i Handewitt er du sikker på, at også håndklæder, solcreme og snacklageret kommer sikkert frem. Og har du tænkt dig at hygge på stranden, efter at der er blevet badet og grillet, kan du kravle ned i soveposen (den fås selvfølgelig også i Scandinavian Park) og beundre solnedgangen ved lejrbålet. Husk: Det er vigtigt at være sikker på, at det er tilladt at grille og tænde bål på din yndlingsstrand.

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
01.02. - 28.02.