Onlineshop
Element 1
Retailshop
Mandag – Lørdag
kl. 8 - 22
Søndag
kl. 11 - 22
*Lukket den 1. januar
og langfredag

Grænsehandel i Tyskland - grænsebutikken Scandinavian Park

I 2006 grundlagde Hans-Werner Petersen Scandinavian Park med det formål at tilbyde kunderne en ekstraordinær indkøbsoplevelse ved grænsen. Efter adskillige års planlægning blev det 200.000 kvm. store indkøbsområde etableret lige ved motorvejen E45/A7. Scandinavian Park ligger i forstads byen Handewitt ved Flensborg og er med sine mange butikker og store areal det største indkøbsområde ved den dansk/tyske grænse.

Med sine mange års erfaring indenfor grænsehandel i Tyskland, tilbyder Scandinavian Park mere end bare dåseøl og søde sager. Med over 2.500 kvm salgsareal er der noget for enhver smag og med samarbejdspartnere som Burger King, Beate Uhse og VW får ordet “grænsehandel“ en helt anden betydning. Derudover sørger vi også for at vores kunder får de bedste forudsætninger for at handle hos os med vores nye onlineshop og vores månedlige tilbudsavis.

Besøg onlineshoppen for grænsehandel i Tyskland:

Se tilbudsavisen for grænsehandel i Tyskland:

Hos Scandinavian Park tilbyder vi nemlig hele pakken og med nye åbningstider der gør det nemmere for kunden at planlægge dagligdagen kan oplevelsen hos Scandinavian Park ikke blive bedre.

Se vores åbningstider for grænsehandel i Tyskland:

Kom ned og besøg vores grænsehandel i Tyskland.

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
18.11. - 07.01.