Godt nytår med Scandinavian Park

Godt nytår med Scandinavian Park

Nøj, det starter godt: Det nye år er først lige begyndt og vi har allerede et par gode kandidater til årets tilbud på slik, sodavand, øl, vin og spiritus. Det er det helt rigtige hvis du har som forsæt, at du vil nyde livet mere i 2018. At der samtidig er en del penge at spare er én grund mere til at besøge Scandinavian Park. Og hvis du vil spare et par minutter i butikken i Handewitt så er det en rigtig god ide at bruge vores forudbestilling.

Gå blot ind på vores shop-side, find dine varer og læg dem i den digitale indkøbskurv. Når du har fundet alle dine yndlingsprodukter, vælger du en betalingsform og placerer din ordre. Så pakker vi dine varer og stiller dem klar til afhentning. Du betaler så ganske simpelt ved afhentning – helt som du plejer, når du køber ind hos os. Hvis du opretter dig som bruger, så går det endnu hurtigere næste gang.

Vi glæder os til det nye år, og det kan du også roligt gøre, for der er mange usædvanlige tilbud i vente, fantastiske konkurrencer og mange flere overraskelser. Et besøg på vores facebookside kan også altid betale sig. Lige nu trækkes der for eksempel lod om en kæmperulle Mentos på næsten 9 kg. Se bare her: facebook

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
18.05. - 21.06.