Onlineshop
Element 1
Retailshop
Mandag – Lørdag
kl. 10 - 18
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 18
*Lukket den 1. januar
og langfredag

ScandiPark ønsker godt nytår!

Januar er synonym for begyndelse og forandring – det er nu, vi ser fremad og er højt motiverede til at gå i kast med vores nytårsforsæt. Og mange af os tager også noget positivt med fra de forgangne usædvanlige måneder: Således får hyggen en helt ny værdi i år 2021!

Masser af velvære for hele familien
Har du også planer om, fremover at forkæle dig selv og dine kære ekstra meget? Så anbefaler vi at besøge grænsebutikken i Handewitt allerede i starten af 2021. For med ScandiParks skarpe priser på slik, chokolade og sodavand går du det nye år i møde ved at spare masser af penge på skønne grænsevarer. Hvad kan fx være bedre end at glæde ungerne med deres yndlingssnolder i weekenden? Fyld slikskabet med alt fra Toblerone, Marabou og Mars Minis til diverse vingummi- og lakridsfavoritter og vær sikker på, altid at have lidt til den søde tand på lager. Eller skru op for hyggen i aftentimerne med en udsøgt whisky, rom, gin eller vodka – i Handewitt venter dig et imponerende udvalg indenfor kvalitetsspirituosa til særligt favorable priser.

Det dejlige ved vores yndlingsprodukter er, at de ikke blot vækker minder om den sidste ferie i Spanien, Frankrig eller Storbritannien: De sætter ligeledes forventningens glæde om fremtidige rejser i fokus! Drøm dig væk i de franske vinbjerge med en velsmagende Bordeaux, eller lad tankerne kredse om det skotske højland med en ædel whisky – disse, og mange flere lækre produkter, får du naturligvis i ScandiPark i Handewitt.

Stressfri shopping? Ja tak!
Efter de til tider hektiske juledage kan du sikkert godt undvære stressede situationer. Det er intet problem – klar dit indkøb i trygge og sikre rammer i ScandiPark. Grænsebutikken i Handewitt er nemlig stor og rummelig, og byder på masser af plads samt brede gange. Derfor er det nemmere at holde afstand til andre kunder. Samtidig står der håndsprit klar til brug ved indgangen. Vores gratis Click & Collect og den digitale eksporterklæring gør det desuden endnu lettere for dig, at købe billig slik, øl, vin og drikkevarer. Læg vejen forbi grænsebutikken i Handewitt, næste gang du er i nærheden, og vær sikker på at få en smagfuld start på året 2021. Vi ønsker rigtig godt nytår!

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
04.02. - 24.03.21