Onlineshop
Element 1
Mandag – fredag
kl. 10 - 19
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 19
*Lukket den 1. januar
og langfredag

Velkommen tilbage: Ginnen gør comeback

Ginnen er stærkt tilbage i nattelivet og er i dag et absolut must-have i enhver velsorteret bar. Hovedingrediensen i den traditionsrige alkoholiske drik er enebær og koriander - alt efter producent tilføjes derudover andre botaniske elementer. Vi kan altså glæde os over mange spændende smagsretninger, der frister til at gå på opdagelse i det fantastiske gin-univers.

Er du til den rene, klassiske ginsmag, så vælg for eksempel Tanqueray London Dry Gin. Den er kun tilsat få botaniske elementer, så smagen af enebær og koriander træder i karakter på elegant vis. Den er særligt velegnet som ingrediens i tidsløse cocktails som Gin og Tonic.
Foretrækker du en lidt mildere gin med en dejlig forfriskende smag, så prøv for eksempel Gordon’s Pink Gin; intensive noter af både jordbær, hindbær og ribs giver denne lyserøde drøm en fin balance mellem det søde og det syrlige.
Bulldog Gin er et oplagt valg for dig, der søger noget friskt og innovativt. Den blev lanceret i 2007 og rammer fuldstændig plet i forsøget på at kombinere mere end 250 års tradition med nye, moderne smage: aromatiske lakrids- og limenoter gør den til en eksotisk smagsoplevelse.

Giv dine sommerdrinks et boost uden store dikkedarer, og nyd en kølig cocktail på terrassen.

Prøv f.eks en Bramble i et glas med knust is:
2 dele gin
1 del frisk presset citronsaft
1 del brombærlikør
Evt. lidt sukkersirup efter behag

Endnu mere simpelt bliver det med en Gimlet, som du serverer i et whiskyglas med isterninger:

4 cl Gin
4 cl Lime og en skive lime til pynt

Denne måneds tilbudsavis præsenterer dig for et stort udvalg af kvalitetsgin. Her finder du ligeledes gode priser på slik, spiritus og sodavand. Hvis du ikke allerede er med på gin-bølgen, så kan du nemt komme det: se dig omkring i Scandinavian Parks store afdeling for spiritus og bliv inspireret!

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
26.03. - 24.06.20