Onlineshop
Element 1
Mandag – Lørdag
kl. 00 - 24
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 23
*Lukket den 1. januar
og langfredag

Den helt særlige shoppeoplevelse: Gå på tilbudsjagt med vores forudbestilling

Du kender det sikkert godt: Man er ved at løbe tør for sodavand, øl, vin, spiritus, chokolade, slik eller snacks. En udbredt reaktion i mange danske hjem er, at spænde traileren på bilen, tage familien under armen, og køre til Tyskland. Således fyldes det hjemlige lager op til billige penge – og til stor tilfredshed for både voksne og børn.

Skal du også lige hurtigt over grænsen og købe ind? Med Scandinavian Parks forudbestilling starter shoppeoplevelsen allerede hjemmefra: Tjek vores store sortiment mens du ligger på sofaen og nyder en kop te. Udvælg dine favoritgrænsevarer og spørg familie og venner, om du kan hente noget med til dem.

Vores onlineshop gør det både ukompliceret og sjovt at handle ind. Klik for eksempel på kategorierne ”slik og chokolade”, ”spiritus”, ”vin” eller ”drikkevarer”, og scrol igennem vores imponerende udvalg. På den måde er det nemt at navigere rundt og finde netop den vare, du står og mangler. Er du på udkig efter noget specifikt? Skriv ganske enkelt navnet på produktet i søgefeltet. Tilbudsvarer er naturligvis markeret – så er du altid sikker på ikke at misse særligt nedsatte lækkerier.

Læg varerne i varekurven, og fortæl os, hvornår du vil komme og hente dem: Vi pakker og sørger for, at det hele står klar til dig ved din ankomst. Du betaler først, når du er i Handewitt. Forudbestillingen har med andre ord en del fordele – du kan købe ind lige præcis når det passer dig, og tilmed spare både tid og penge. Uanset, om du forudbestiller dine varer hjemmefra eller vil opdage vores grænsebutik på den ”gammeldags” måde, næste gang du rammer Flensborg: Vi ser frem til dit besøg.

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
25.06. - 19.08.