Fødselsdag
Mandag - lørdag
kl. 8 - 22
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 22
* Lukket den 1. januar
og langfredag

Happy Birthday to us! Scandinavian Park Handewitt fylder 13 år!

Vi husker det, som var det i går: Torsdag den 30. marts 2006 åbnede vi vores grænsebutik i Handewitt med et brag. Blandt andet var der fremragende tilbud på slik, sodavand, øl, vin og spiritus. Som altid – og ligesom i dag.

Men et blik på kalenderen fortæller os: Det er virkelig 13 år siden allerede. Og rundt omkring vores grænsebutik er der da også sket en masse. Der er for eksempel kommet en del butikker til. Mr. Scandis Funpark, Carwash og Truckwash for eksempel, som har givet rigtig meget glæde til mange af vores gæster. Her får de nemlig altid noget ud over det sædvanlige.

Når man holder her på vej på ferie kan man for eksempel købe billigt ind, gå på restaurant, tanke bilen op eller få den vasket. Børnene glæder sig enormt til et besøg i legelandet Mr. Scandis Funpark. Her kan de boltre sig med mange karusseller, rutsjebaner, klatrevægge og andre aktiviteter, inden de skal sidde stille i bilen igen.

Den store fødselsdagskonkurrence på Facebook

Vores jubilæum skal selvfølgelig fejres med maner, og derfor har vi skabt en helt ny fødselsdagskonkurrence. Vi udlodder lækre præmier hver dag i over en måned på vores facebookside. For at holde spændingen oppe vil vi her endnu ikke røbe, hvornår de forskellige dagspræmier udloddes. Det får du at vide på vores facebookside. Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at skrive en kommentar i feltet. Klik her, og prøv lykken: Facebook

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
24.05. - 20.06.