Feriestemning derhjemme
Mandag - lørdag
kl. 8 - 22
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 22
* Lukket den 1. januar
og langfredag

Feriestemning derhjemme: Internationale lækkerier fra Scandinavian Park

Med glæde tænker man tilbage på den sidste sommerferie. Hvor skønt det var i Italien. Hvor idyllisk det franske landskab var. Og hvor fortryllende de svenske skove var. Ved hjælp af produkter fra disse lande – som man muligvis selv har drukket eller spist i ferien – opfriskes og konserveres disse minder. I Scandinavian Park Handewitt får du garanteret lige netop den drik eller det stykke slik, som du har nydt så meget i ferien.

For eksempel de italienske vine Doppio Passo Primitivo, Grande Alberone, Antica Corte Amarone eller Zensa IGT, som er en meget lækker økologisk vin. Det gælder også for den chilenske Palo Alto Reserva. Dog med den lille forskel, at den kommer i en praktisk Bag-in-box emballage. Dette gør, at den kan holde sig i 4 til 6 uger efter åbning af pakken.

Her er flere vine, som indeholder mange dejlige ferieminder: Grand Sud og Joseph Cattin fra Frankrig, The Footbolt fra Australien og den vidunderlige ÁN/2 Mallorca fra Spanien.

Hvis du derimod har været i det hjemlige Skandinavien, kan du glæde dig til et gensyn med følgende typer slik: salmiakpastiller fra pingvin, Karen Volf Snøfler, svensk Marabou chokolade eller Fazermint, de finske chokoladeplader med dejlig frisk pebermynte.

Opdag mange flere internationale lækkerbiskner i vores onlineshop til forudbestilling på: https://forudbestilling.scandinavian-park.com/

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
24.05. - 20.06.