Onlineshop
Element 1
Retailshop
Mandag – Lørdag
kl. 10 - 18
Søn- og helligdage*
kl. 11 - 18
*Lukket den 1. januar
og langfredag

Til dig, der elsker håndbold: Facebook-konkurrence

Her, få uger efter håndbold-VM, kan man godt fange sig selv i at se tilbage med vemodighed. Savner du allerede at følge kampene på TV? Så har vi noget til dig!

Som du sikkert ved, er vi vilde med konkurrencer. Og vi er også mindst lige så tossede med håndbold. Lige nu forbinder vi det ene med det andet – til stor glæde for dig, der elsker SG-Flensburg Handewitt. I ScandiPark har vi nemlig igen dejlige præmier fra sportsverdenen på højkant. Og dem har du chance for at hive i land. Det hele foregår på vores Facebook-side, så hvis du ikke allerede har givet os et like, så er det nu, du bør gøre det.

Vind en SG-trøje plus en håndbold med autografer fra hele SG-holdet

Vi ved selvfølgelig godt, at der vil være rift om præmierne – hvem vil ikke gerne eje en SG-trøje og en håndbold med hele SG-holdets autografer? Derfor udlodder vi disse præmier hele 10 gange!

Det eneste, du skal gøre, for at være med i lodtrækningen, er at skrive navnet på en ven, der også er SG-fan, i en kommentar under konkurrenceopslaget på vores Facebook-side. Når du har gjort dét, så kan det være det er dig, der trækker gevinsten i land. Vi finder de 10 vindere den 25. marts.

Deltag nu!

  • Like os på Facebook – hvis du ikke allerede følger os.
  • Skriv navnet på en ven, der er lige så vild med SG-Flensburg Handewitt i en kommentar under opslaget til konkurrencen.
  • Med en smule held er du blandt de heldige vindere, som vi udlodder d. 25. marts.

Vi ønsker held og lykke!

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
04.02. - 24.03.21