En ny campingsæson

Endelig går det løs: En ny campingsæson begynder

Lige så stille begynder foråret at nærme sig, og man kan roligt begynde at planlægge årets første tur med campingvognen eller autocamperen. Er man snu, så kommer man lige en tur forbi Scandinavian Park, inden man tager afsted. Foruden proviant til rejsen får du her nemlig også rigtig meget tilbehør til dit køretøj.

Lige nu har vi for eksempel forskellige slags sanitetsvæske på tilbud. Udover det finder du et stort udvalg af køler- og sprinklervæske samt motorolie i vores grænsebutik, så du kan være sikker på, at du når din destination uden problemer. Og hvad er det første man gør der? Tænde for grillen selvfølgelig! Så kig lige forbi vores afdeling for fødevarer også. Vi har dejlige ringriderpølser, karrypølser og en del andre lækre ting til barbecuen.

Og vi har selvfølgelig også noget at transportere det i: Se vores smarte Cooler Bags. Der er tale om indkøbskurve med termisk isolering, så kølekæden ikke brydes på vej hjem eller på ferie. De fås i forskellige moderne farver til kun 49,99 DKR. Hvis du gerne vil have vasket din campingvogn eller autocamper grundigt, inden du starter din campingsæson, så kan du selvfølgelig også få det ordnet i Scandinavian Park. Se mere om vores service til campister på www.scandinavian-park.com/camping/

VORES AKTUELLE TILBUDSAVIS
18.05. - 21.06.